Dacia ще събере любителите на марката на пикник тази събота.

...
Dacia ще събере любителите на марката на пикник тази събота.
Коментари Харесай

Dacia събира на пикник феновете на марката

Dacia ще събере феновете на марката на пикник тази събота. Мястото е село Равногор, Пазарджишка област. Събитието се организира за десета поредна година и е едно от най-големите мероприятия на автомобилни почитатели.

Пикникът ще стартира в 11 часа и ще продължи до 16 часа. Гостите ще имат опцията да се срещнат с цялата гама на Dacia, в това число новости като лимитираната серия Red Line, налична за моделите Duster, Sandero Stepway и Logan MCV Stepway. Феновете на Duster ще могат да изберат сред шосеен и особено квалифициран офроуд тестдрайв на модела.

За поредна година посланикът на марката Dacia в България Димитър Илиев ще бъде специфичен посетител на събитието. През целия ден 8-кратният рали първенец на България и неговият екип от Safety Driving Academy ще организират демонстрации с интерактивен симулатор за безвредно шофиране.

Марката разчита и на дейното присъединяване на членовете на Duster Adventure Club, основан с фокус върху притежателите на Dacia Duster и прекарванията им с автомобила. Част от тях ще опишат за интензивностите, осъществени в границите на събитията на клуба, а всеки искащ притежател на Duster ще има опция да се причисли към общността.

За феновете на спорта Dacia Пикник дава обещание многообразие от игри навън. Освен футболно игрище разполагаем на посетителите ще има и стрелбище, както и принадлежности за игра на бадминтон и петанк. По-креативните измежду гостите ще могат да развихрят гения си в кръжока по изобразяване, а интересуващите се от градинарство ще имат опцията да облагородят региона, засаждайки туи.

Аниматори ще се грижат за настроението на най-малките гости на събитието. Заедно те ще рисуват, играят, сглобяват и оцветяват къщички за птици.

Място за излета можете да запазите на https://picnic.dacia.bg/
pokana_1.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР