Dacia Duster е любим модел на хиляди хора в Европа

...
Dacia Duster е любим модел на хиляди хора в Европа
Коментари Харесай

Екстремна Dacia Duster само за истински фенове

Dacia Duster е обичан модел на хиляди хора в Европа и въпреки по-голямата част от тях да го избират поради съотношението цена/качество, то има хора като „ Сектант “ да вземем за пример, които са същински почитатели на всъдехода. Именно за такива е направена и специфичната версия на Duster, носеща името Velociduster.



Преработката е дело на дизайнер с прозвището pistonzero в Instagram, който ни демонстрира по какъв начин може да наподобява кросоувъра с голям брой модификации, които все още са единствено цифрови. Като за начало, Duster-ът е получил напълно нова рама с модифицирано окачване и по-сериозни амортисьори. Промените по рамата са в унисон с по-големите гуми за офроуд и специфичните ултралеки джанти.



Калниците са получили големи „ раздувки “, до момента в който задните порти и багажника са отстранени за сметка на нагревател за изстудяване, защитна клетка и аварийна гума. Над тавана са инсталирани спомагателни светлини, а истинските фарове на колата са получили нови графики във вътрешната част.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР