Dacia Duster е един от най-популярните кросоувъри в Европа през

...
Dacia Duster е един от най-популярните кросоувъри в Европа през
Коментари Харесай

Dacia Oroch е странен пикап на базата на Duster

Dacia Duster е един от най-популярните кросоувъри в Европа през последните години, само че какво ще се случи в случай че румънската марка реши да пусне на пазара пикап, който да е основан на Duster. Визуалният отговор на този въпрос е даден от дизайнер с псевдонима Theottle в обществените мрежи, който показва последното потомство на всъдехода с отворено товарно пространство.

Новият пикап е с увеличено междуосие, което разрешава увеличението на мястото за товари в задната част. Разликите със общоприетия Duster стартират след задните порти, като е непокътната линията на модела, само че с спомагателни аксесоари за по-добра визия. Стоповете също са разнообразни, както и задната врата.

`Dacia

За донор е употребена първата генерация на предлагания в Южна Америка пикап Renault Oroch. Моделът е чужд в Европа, защото не се предлага публично тук. Въпреки това, концепцията за на ниска цена пикап въз основата на Dacia Duster, наподобява като забавно решение, което може да донесе спомагателни дивиденти на компанията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР