Дабъл-дабъл на Джеймс Хардън помогна на Хюстън Рокетс да победи

...
Дабъл-дабъл на Джеймс Хардън помогна на Хюстън Рокетс да победи
Коментари Харесай

Хюстън спечели серията срещу Минесота, Оклахома съкрати изоставането срещу Юта


Дабъл-дабъл на Джеймс Хардън оказа помощ на Хюстън Рокетс да победи Минесота Тимбъруулвс със 122:104 и да се класира за 1/4 финалите в Националната баскетболна асоциация. "Ракетите" изоставаха с четири точки на огромната отмора, само че обърнаха развоя на срещата и завоюваха серията с 4-1.

Клинт Капела осъществя 26 точки и 15 битки, а огромната звезда на отбора Хардън се отличи с 24 пункта, 12 асистенции и 5 битки.

Кливланд Кавалиърс се наложи над Индиана Пейсърс с 98:95 и поведе с 3-2 в серията от 1/4 финалите в Източната конференция. ЛеБрон Джеймс стана най-резултатен в дуела с 44 точки и 10 битки, а също така обезпечи триумфа на отбора си с изстрел от зоната на трите точки съвсем със сирената.

Оклахома Сити Тъндър надделя Юта Джаз със 107:99 вкъщи. "Гръмотевиците" губеха с 25 точки в хода на третата четвърт, само че откриха метод да сътворят поврат. Ръсел Уестбрук вкара 45 точки и овладя 15 битки. "Джазмените" водят в тази серия с 3-2.

Торонто Раптърс поведе с 3-2 против Вашингтон Уизардс след победа със 108:98 вкъщи. Демар Дероузън означи 32 точки за спечелилите, които гостуват в столицата в шестия мач след два дни. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР