Да знаете как да поддържате растението си живо, докато сезоните

...
Да знаете как да поддържате растението си живо, докато сезоните
Коментари Харесай

Най-добрата стая в дома ви, за да поддържате стайно растение лилия на мира - и как да се грижите за него

Да знаете по какъв начин да поддържате растението си живо, до момента в който сезоните се трансформират, е едно от най-трудните неща, които би трябвало да извършите.

Някои растения изискват повече грижи от други, тъй че е значимо да знаете на кои ще би трябвало да отделите в допълнение време и внимание. Има значими неща, които би трябвало да имате поради, с цел да гарантирате оцеляването на вашето растение, като да вземем за пример поливането му допустимо най-често и оставянето му покрай слънчева светлина. Стайните растения могат неотложно да озарят дома ви, само че евентуално се страхувате, че бързо ще изсъхнат. Но за благополучие, някои могат да процъфтяват даже в мрачното време и измежду известните избори е деликатната мирна лилия.

Важно е обаче да поставите мирната си лилия, известна още като Spathiphyllum, в една съответна стая, с цел да предотвратите покафеняването на листата й, съгласно специалисти. Тъй като вашето растение ще страда в региони със изсъхнал въздух, по-добре е да го държите в топла среда, която е умерено влажна, като идеалното мяст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР