Да знаеш, Панос, имаме още път пред нас. Имаме още

...
Да знаеш, Панос, имаме още път пред нас. Имаме още
Коментари Харесай

Ципрас си сложи вратовръзка като подарената му от Заев


„ Да знаеш, Панос, имаме още път пред нас. Имаме още доста борби “, съобщи гръцкият министър председател Алексис Ципрас, обръщайки се към своя съдружен сътрудник Панос Каменос в доклад преди парламентарните групи на СИРИЗА и „ Независими гърци “, оповестиха гръцки медии.

Ципрас съобщи, че след решението на Еврогрупата Гърция отваря нова страница и стартира нов интервал за страната.

„ След 8 години успяхме да решим казуса с гръцкия дълг. Дълг, който не ние създадохме. Дългът, който сме наследили от силите на остарялото ръководство “, акцентира Ципрас.

Гръцкият министър председател за следващ път постави завършек на спекулациите за предварителни избори, като сподели, че през септември 2019 година те отново ще търсят мандат от жителите.

Алексис Ципрас приключи речта с изваждането на вратовръзката.

„ Спечелихме борбата, само че не и войната. Войната е там, на открито. Има несправедливости, които би трябвало да поправяме и всякога, когато спечелим, ще носим и вратовръзка “, сподели гръцкият министър-председател в края на изявлението си и извади вратовръзката.

Към участниците се обърна и съдружният сътрудник в държавното управление Панос Каменос, който похвали Алексис Ципрас. Той сподели, че той е най-хубавият министър-председател, който Гърция е имала напоследък.

"Не сме стигнали до края на взаимния път с Алексис Ципрас, както доста хора искат", сподели Каменос, добавяйки, че "те са издържали, устоят и ще победят. “/БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР