Да знаеш, че някой не е за теб, не променя

...
Да знаеш, че някой не е за теб, не променя
Коментари Харесай

Хей сега, тези тайни на Лизи Макгуайър са това, от което са направени мечтите

Да знаеш, че някой не е за теб, не трансформира метода, по който се чувстваш. И знаейки, че това щеше да се случи при рестартиране само ни кара да се усещаме по-зле.

Тъй като години след като сериалът беше отменен преди даже да тръгне, ни споделиха сюжета на NSFW, който би се развил за титулярния воин на Хилари Дъф.

Сега, когато е на 30 години и живее в Ню Йорк, „ Лизи работи и живее там като интериорен дизайнер и се среща с този доста, доста хубав готвач “, писателят Джонатан Хървиц обясни в скорошен TikTok. " И в последна сметка тя открива, че той й е изневерявал с най-хубавата й другарка. "

И макар че това не е нейната най-хубава другарка от детството Miranda (Lalaine), тя въпреки всичко взема решение да се върне у дома в Калифорния, където се събира още веднъж с анимационното си аз и), когото най-накрая целуна в края на The Lizzie McGuire от 2003 година Филм.

В епизод две Джонатан изясни: „ Гордо разкрива, че е благоприятен, благоприятен за жена и тя е бременна и те са в действителност щастливи. Така че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР