Да защитим Милена Славова от политкоректната цензура, призовават в своя

...
Да защитим Милена Славова от политкоректната цензура, призовават в своя
Коментари Харесай

ВМРО: Заставаме до Милена срещу опита да бъде наложена джендър диктатурата над нормалните хора

" Да защитим Милена Славова от политкоректната цензура ", приканват в своя позиция от партия Вътрешна македонска революционна организация. И допълват: " Ние от Вътрешна македонска революционна организация заставаме до Милена против опита да бъде наложена джендър диктатурата над естествените хора, а устата им да бъде затворена ". По думите им " обвиняванията против Милена Славова са смешни и безпочвени ".

Публикуваме текста на позицията:

Организаторите на празненство на отклоненията съдят рок легендата Милена Славова, че е изразила мнението си срещу така наречен „ Прайд “. Мнение, което се споделя от болшинството българи.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация заставаме до Милена против опита да бъде наложена джендър диктатурата над естествените хора, а устата им да бъде затворена. Наше право е да изразим позиция против всички събития, промотиращи извратената им действителност.

Милена е от потомство, което се бореше против цензурата и ще продължи да се бори. Тя беше в действителност „ цветна “ и искаше независимост. После пристигнаха НПО-та със своите 72+ пола и подмениха смисъла на „ пъстър “ и си присвоиха дъгата като знак.

Обвиненията против Милена Славова са смешни и безпочвени. Ако тя загуби това дело, значи че всеки от нас става цел за правосъдни искове, единствено тъй като не приема джендър пропагандата и това тя да бъде финансирана с обществени средства.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР