Да заповядат Каракачанов, Симеонов, Борисов, Нинова, Карадайъ. Да кажат, че

...
Да заповядат Каракачанов, Симеонов, Борисов, Нинова, Карадайъ. Да кажат, че
Коментари Харесай

Сидеров: Да заповядат Каракачанов, Симеонов, Борисов, Нинова, Карадайъ. Да кажат, че не искат да воюват с Русия

 " Да заповядат Каракачанов, Симеонов, Борисов, Нинова, Карадайъ. Да кажат, че не желаят да водят война с Русия. Това се отнася и до Радев. Всеки, който припознае тези точки, не ме интересува по какъв начин се споделя, подготвен съм ", съобщи водачът на " Атака ".

" Атака " предлага съществени програмни точки като изискване за национално-отговорна коалиция за изборите на 11 юли т.г., оповестява пресцентърът на партията.

Сред тях са " промяна на колониалната система " и възобновяване на огромните енергийни планове - " Южен поток ", АЕЦ " Белене ". 

Привличане на същински вложения от Русия, Китай, Япония, Индия, Южна Корея, Виетнам и други, е измежду целите на " Атака ". Сред тях е също възобновление на българското селско стопанство и държавна помощ за биопроизводства на наши артикули. Задължаване на комерсиалните вериги да купуват храни и артикули от ферми в радиус от 50-80 км.

От партията на са и за изключителна държавна благосъстоятелност върху водоизточниците и минералните извори с питейна и лечебна вода, горите и подземните благосъстояния. Прекратяване на концесиите върху тях и преразпределяне на облагите от тях в обучение и здравна система.

Референдум за влизане в еврозоната, също плануват от групировката. Те желаят смяна на Закона за допитване до народа по този начин, че да бъде осъществим. Провеждане на референдум с въпрос: Трябва ли България да бъде член на НАТО или не?, Трябва ли у нас да има непознати военни бази или не?, предлага политическата мощ.

" Атака " е и за разпадане и преназначаване на целия състав на МВР и всички спецслужби по критерии, разказани в специфичен закон и отговарящи на обичайните български верски и национални полезности.

Преразглеждане на статута на всички задгранични НПО-та и лишаване на техните пълномощия, в случай че те работят срещу българските национални ползи, също е залегнало в целите на партията
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР