Да започнем с най-важното уточнение – ако дълбоко в себе

...
Да започнем с най-важното уточнение – ако дълбоко в себе
Коментари Харесай

Как културно да поискаме повишение на заплатата

Да стартираме с най-важното конкретизиране – в случай че надълбоко в себе си не вярвате, че сходен диалог няма да докара до стремежи резултат, няма смисъл да четете този текст. Ако сте уверени, че вашият началник кардинално не се вълнува от мотивирането на чиновниците, от това да им основава условия да порастват и се развиват, няма да ви оказват помощ никакви препоръки. Единственото, от което ще имате изгода е да се замислите какво ви задържа в организация, която ви трансформира в пасивна жертва, поучават от eHow money.com.

Но, това е тематика на различен диалог. А в този момент, да се съсредоточим върху въпроса по какъв начин да поговорим с управлението за вероятно покачване - при положение, че виждате кардинална опция и учредения това да се случи, само че не знаете по какъв начин или се боите да започнете този диалог. На процедура, страхът от диалога за покачване на заплатата е един от най-разпространените. Но за какво? Причините са разнообразни, само че с цел да ги открием, би трябвало да бъдем откровени пред себе си. Задайте си въпроса от какво по-конкретно се страхувате и по-късно анализирайте отговора си. Може би попада в листата на

Типичните страхове:

 - Всъщност, считам, че не се разпределям на 100% и няма съображение да ми покачват заплатата.

- Сигурен съм, че колкото и добре да работя, моят началник няма да ме оцени.

- Притеснявам се да стартира подобен диалог, тъй като до нищо няма да докара. Най-много шефът да се ядоса.

Като цяло, да извършите първата крачка към тази сказка има смисъл единствено когато сте изцяло уверени в личните си качества или пък сте наясно кои струни в душата и настройките на шефа „ да подръпнете ”, с цел да постигнете триумф. Подгответе се добре авансово, като обмислите причините си и ги подредеде по следната скица:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР