Да, замисляме се, догодина може да прекръстим антижурналистическите награди на

...
Да, замисляме се, догодина може да прекръстим антижурналистическите награди на
Коментари Харесай

Константинов: Догодина може да прекръстим антижурналистическите награди на Златен премиер``

" Да, замисляме се, следващата година може да прекръстим антижурналистическите награди на " Златен министър председател ", в случай че това младо, сполучливо момче, към този момент млад съумял мъж стане министър председател. А той с изключение на на корупция, завладени медии, превзета страна, банкрута на КТБ, беше знак и на " Магнитски ", както и на заобикалянето на " Магнитски ". Тези времена очевидно отминаха у нас. И аз към този момент си представям господин Пеевски като един Леонардо Дикаприо в " Титаник ", на носа на кораба са се прегърнали с Бойко Борисов и водят кораба. Ама накъде го водят``.

Това съобщи пред БНР Калоян Константинов, основен редактор на самостоятелното издание " КлинКлин " и уредник за поредна година на конкурс за нездравословна публицистика " Златен Шиши "

" Логиката е изпиране на имиджа му. Той по тази причина излезе от сянката. Дълго време се остави доста хора да се упражняват върху името му и реши да се покаже какъв е и кой е. Да не забравяме и че има въпреки всичко биологични процеси на остаряване, на възмъжаване, а водачът на Движение за права и свободи е много възрастен. Борбата очевидно е за власт, тъй като сега страната се ръководи от триумвират – Бойко Борисов, Делян Пеевски и Ахмед Доган. Кирил Петков, Асен Василев, съгласно мен никой не ги бръсне за нищо. А " Пеевски сподели " си е целенасочена медийна акция, която облъчва хиляди консуматори. Но дневният ред на медиите го постановат рекламодателите. Може би се броят на пръстите на едната ръка медиите, които се устоят напълно на пазарен принцип. Рекламодателите заплащат на брой импресии, кликове на един уебсайт. Когато един уебсайт им каже – ние публикуваме единствено качествени вести, само че имаме 10 000 четения на месец, а различен уебсайт каже на рекламодателите, че имат 100 000 четения на месец, или 1 милион четения на месец, то в такава обстановка за рекламодателите няма значение какви вести и информация разгласява уеб сайтът със 100 хиляди четения. Те отиват при него. Никой от рекламодателите не го интересува етиката на оповестеното наличие. Един от огромните проблеми е, че хората към този момент не дават пари за журналистика``, добави още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР