Да замениш луксозния петзвезден хотел в Дубай за българския арест

...
Да замениш луксозния петзвезден хотел в Дубай за българския арест
Коментари Харесай

Журналист за връзката между Божков и Пригожин: Много интересно какви доказателства може да извади прокуратурата

Да замениш първокласния петзвезден хотел в Дубай за българския арест има единствено две пояснения. Първото от тях е да е направена някаква договорка, само че не знам с кого и какво би представлявала такава договорка. Вариант номер две - неспособност да се остане повече на това място, на което е бил до този миг. Това разяснява в ефира на bTV социологът Димитър Ганев за завръщането на бизнесмена Васил Божков, който съдът реши да остави в ареста.

Журналистът Стояна Георгиева разяснява и изнесените от прокурора по делото данни за връзки на предприемача с починалия вече Евгений Пригожин.

" Това е част от парадоксите на българската прокуратура. Вчера се гледаше настояването дали Божков да бъде оставен в ареста и да основанията бяха напълно ясни за какво той би трябвало да остане в ареста. Интересно за какво на това съвещание прокурорът реши да изкара такива данни, каквито те имали, както се оказа от преди две години и половина. А сред всичките тези 19 обвинявания които са повдигнати на Божков няма такова досега, за какво не са повдигнали такова обвиняване и за какво изобщо не е адресиран самият проблем ", сподели тя.

Георгиева разяснява, че ще е доста забавно какви ще са доказателствата за връзки със починалия водач на " Вагнер ". 

" Прокуратурата твърди, че Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от има бизнес интервенции в окупирания Крим. Така че в действителност нещо не се навръзва, доста забавно какви доказателства могат да извадят за това си изказване ", счита тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР