„Да заживеем заедно?“. Трудно е да останете безразлични към такова

...
„Да заживеем заедно?“. Трудно е да останете безразлични към такова
Коментари Харесай

Какво ще ни липсва при съвместното съжителство

„ Да заживеем дружно? “. Трудно е да останете безразлични към такова предложение, съгласни ли сте? И въпреки да сте щастливи с обичания си 24 часа в денонощието, има моменти, които може би липсват в взаимния ви живот.

Време е за себе си
Дълги вечери със себе си, книга, филм или прегръдка с възглавницата рискуват да станат разкош или необичайност. Ще би трябвало да пожертвате минутите на усамотение. И въпреки че такава дреболия не е спънка за същинските усеща, от време на време ви се желае да се скриете в черупката си без предизвестие и просто да млъкнете.

Лично пространство
Стелажите в банята, одеялото и даже мястото на дивана ще би трябвало да се споделят. Границите на персоналното пространство ще станат доста условни и фразата „ не влизай в стаята ми “ може да звучи като засегнатост. Разбира се, можете да се споразумеете за неприкосновеността на бюрото или преносимия компютър си, само че фразата „ Съжалявам, незабавно се нуждаех от компютър “ ще би трябвало да се третира по-снизходително. И, о, смут, от време на време споделяйки толкоз скъпа за вас домашна дреха.

Спонтанност
Неочаквани срещи на лунна светлина или флирт край фонтана или реката ще стартират да ви липсват, както и импровизацията в леглото. Всъщност, всичко зависи от вас. Ще би трябвало обаче да се потрудите доста, с цел да не загърбите романтиката и да намирате ентусиазъм за нея. Не е елементарно да добавите оригиналност към една връзка с човек, който виждате всеки ден.

Навици
Навици като говоренето с другари до сутринта или слушането на музика плюс печене на торта заран може да ги загърбите. Особено в случай че половинката ви не харесва гостите или брашното. Времената, в които всичко разказано може да се направи по едно и също време, са красиви по собствен метод. Сега обаче е необходим компромис.

Ще се появи рутина
Рутината е неизбежна при взаимното живеене. Най-вероятно ще ви се наложи да решавате доста по-често битови проблеми, от време на време да готвите без въодушевление. Вечерите, в които можеш да хапнеш една салата и да оставиш бъркотията за идващия ден ще бъдат прелестен спомен. Почивката от домакинската работа сигурно ще я има, само че не толкоз постоянно, както преди.

Живот във вашия режим
Да се впуснете в пътешестване с другари, да се прибирате у дома когато пожелаете и да си лягате на зазоряване – е, няма да ви се получава постоянно. Вашият режим ще би трябвало да бъде съгласуван с този на обичания. Както и той да се съобрази с вашия. Необходимо е да се откри „ златната среда “, с цел да не се усеща ощетен единият от сътрудниците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР