Да забавлявам публиката в продължение на повече от 70 години

...
Да забавлявам публиката в продължение на повече от 70 години
Коментари Харесай

Шърли Беси и Ридли Скот са сред стотиците наградени в новогодишния списък на Обединеното кралство

„ Да развличам публиката в продължение на повече от 70 години е привилегия “, сподели тя. „ Сърцето ми е цялостно с страсти и съм в действителност смирена. ”

Скот, чиито филми включват „ Гладиатор ”, „ Пришълец ” и по-скоро „ Наполеон ”, беше награден за заслугите си към филмовата промишленост на Обединеното кралство. Той получи Голям рицарски кръст, надграждайки предходното си рицарско звание.

Други добре известни имена в развлеченията в листата включват съдията от „ The Great British Bake Off “ Пол Холивуд, който беше отличен за заслуги в печенето и излъчването; и артистът от „ Игра на тронове “ Емилия Кларк, която дружно с майка си станаха членове на Ордена на Британската империя или MBE, за работата им по основаването на благотворителна организация за възобновяване от мозъчни контузии.

Кларк оцеля след два мозъчни кръвоизлива и започва благотворителната организация SameYou, с цел да увеличи осведомеността за мозъчни пострадвания и да помогнете за по-добро лекуване и рехабилитация на оживелите. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР