Да ядат в леглото е занимание, което е любимо на

...
Да ядат в леглото е занимание, което е любимо на
Коментари Харесай

4 зодии, които обичат да ядат в леглото

Да ядат в леглото е занятие, което е обичано на доста хора. Има нещо необикновено приветливо в тези, които ви сервират закуска в леглото. Вероятно ще откриете, че не можете да ненавиждате някой, който постоянно дава всичко от себе си за вас. Неговата цел е да ви предложи обичаната храна, която с обич е приготвил или купил за вас.

И въпреки всичко хората, родени под избрани зодиакални знаци, са склонни да имат влудяващия табиет непрестанно да ядат в леглото. Следователно те засипват мястото с трохи. Това може да вбеси всяка половинка, която би трябвало да чисти след колегата си. Този табиет може да наподобява сладостен, само че никога не можем да кажем, че всеки го харесва.

Обичате го или го ненавиждате, просто не можете да измененията това в колегата си. Тук може да приказваме за мързел или просто предпочитание индивидът да си стои на топло и там да закуси, до момента в който към момента не се е разсънил.

Вижте кои са тези знаци, които обичат да ядат в леглото.

Близнаци

Близнаците са известни с доста от своите качества.  Те обожават да похапват шоколад когато и да е. Може да ядат обичани закуски заран или даже сладки неща тъкмо преди да заспят.

Независимо дали е в нощното им шкафче или даже спретнат под възглавницата им, вие ще намерите шоколад в тяхното скрито укритие. Ако се случи да изцапат завивките си, това по никакъв начин няма да се хареса на този, който би трябвало да пере това. Да ядат в леглото за тях обаче е неизпълним табиет няма по какъв начин да се справите с него.

Дори да получите увещание, че човек със зодия Близнаци ще спре да си хапва под завивките, това няма да е за дълго. Това е толкоз обичано за тях, че изкушението е огромно. Особено в случай че вечерта е съчетана с прекрасен филм, този човек ще вземе пакет чипс, ще се завие и умерено ще хрупка, до момента в който се любува на домашното си кино.

 близнаци - да ядат в леглото

Риби

Известно е, че някои Риби ядат, когато се усещат тъжни или даже предадени. Вероятно това е повода те да имат обилно укритие от храна, която обичат да ядат в леглото. Може би те го вършат, до момента в който гледат обичания си филм, плачат поради разрушено сърце или даже до момента в който четат добра книга.

Те употребяват храната в леглото, с цел да създадат вечерта си по-приятна. За тях това е идеално комбиниране с филм или книга. За страдание обаче, когато филмът стартира, те не помнят да пазят чисто, тъй че да ядат в леглото може да бъде доста мръсна история.

 риби - да ядат в леглото

Водолей

Вероятно минимум досадният табиет на Водолеите е, че те наподобява постоянно имат лека закуска на разположение. Независимо дали става дума за шоколадова поничка, торбичка чипс или даже някакъв микс, можете да разчитате, че те евентуално ще предпочетат да ядат в леглото си.

Те са тези, които обичат среднощна закуска. Харесва им да стават по полунощ и да хапват нещо бързо. Закуската в леглото е идеалното продължение на това. Ако не спят сами, това може да докара до някои проблеми, като да разсънят колегата си. Но гладът от време на време ги кара да ядат в леглото. Не всички от тях споделят храната си непринудено, тъй че може да желаете да се подготвите да спорите с тях за това.

 водолей - да ядат в леглото

Телец

Всеки, който обича Телец, знае, че той има податливост да ви предлага храна като знак за мир. Ако сте фен на яденето, това евентуално е една от аргументите да обичате Телец. Въпреки това, те са склонни да ядат в леглото и скоро може да се раздразните от честотата на похапване преди лягане. И сигурно ще намерите доста трохи по възглавницата си!

Определено хората от тази зодия не са най-подходящият сътрудник за шерване на леглото, в случай че гледаме тази част от съжителството. Те цапат доста и не обичат да чистят. Това от време на време може да бъде много дразнещо.

 телец - да ядат в леглото

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР