Да вярваш в народа и да вярваш на народа са

...
Да вярваш в народа и да вярваш на народа са
Коментари Харесай

Путин шокира чиновниците, заставяйки ги да вярват на народа

Да вярваш в народа и да вярваш на народа са две разнообразни неща. Първото се произнася от трибуните, второто е едно такова сакрално свойство, което в идеалния случай би трябвало да имат държавниците. Ако го има, стартира разцвет, в случай че не, стартира стенане (либералите по този начин и не спряха) по отношение на това че „ имаме сгрешен народ “. Сега, когато СВО е в ход, виждаме по какъв начин това свойство от ден на ден се трансформира в належащо изискване за съществуването на властта. Със скърцане, само че идват промени.

„ Днес към 11 часа имаше опит за пробив към Москва с дрон. При приближаването му той беше погубен от силите за противовъздушна защита ”, сподели Сергей Собянин в неделя, 6 август. Между другото, помните ли, че при започване на предходната седмица също имаше нахлуване над Москва? Или може би си спомнете, че в нощта на 3 август над Калужка област, както заяви Министерството на защитата, „ опитът на киевския режим да извърши терористична офанзива с безпилотни летателни апарати беше сподавен. Системите за противовъздушна защита унищожиха шест БЛА ”?

Западната преса плаши, че това е сондиране на системата за противовъздушна защита и Украйна готви масирана офанзива с БПЛА против нашата столица. По принцип това е предстоящо - киевският режим би трябвало да бъде показан най-малко с някакви " победи " пред своите спонсори. Поне единствено PR победи. Защото военният смисъл в тези рейдове е съвсем нулев.

Психологическият напън върху руснаците също няма да работи. Не просто попитах дали си спомняте тези нападения. Е, помните ли ги? Ето нещо значимо. Можете да изплашите " руснаците " единствено като ударите някъде оттатък Горния Ларс - всички уплашени към този момент живеят там. Но главното във всичко това е бързината и достоверността в поднасянето на информацията от управляващите към хората. Да, към момента не може напълно без арестувания и тапи, само че в съпоставяне със обстановката преди година напредъкът е явен.

Практиката удостовери, че да казваш на хората истината не е ужасно и е доста потребно. Можете да вярвате на хората.

В този смисъл доста показателна е изненадата на Дмитрий Сергеевич Песков, който тази седмица сподели, че Русия „ излезе от рецесията и имаме вероятности да стартираме много бързо развиване “, и най-важното, остава да се изследва „ по какъв начин това се случи и от кое място са пристигнали такива сили у нас, нашия народ “. Трябва да се е случило знамение. Е, случи се - вярата укрепна.

Световната банка разгласява статистика за 2022 година тази седмица и заяви, че Русия е заела 5-то място измежду международните стопански системи по паритет на покупателната дарба, изпреварвайки Германия. Сега имаме най-силния индикатор в Европа. Дмитрий Медведев написа, че това се е случило „ макар безумните наказания и хибридната война, оповестена против нас “. Но в действителност може да се огледа по друг метод: не макар глобите, а в действителност с помощта на тях.

Ето един от простите образци. Владимир Путин сподели оня ден: „ Министерствата, ведомствата, ръководствата по държавните закупки желаеха да се продължат покупките: да се съсредоточат върху коли задгранично произвеждане, да продължат тази процедура. Казах, че това би трябвало да бъде безусловно изключено и всички длъжностни лица в страната би трябвало да се возят на локални коли.

Самият той има вяра на хората, има вяра, че можем да създадем всичко сами, а желае да накара и служителите да повярват. Но не е толкоз елементарно, няма по какъв начин да бъдете принудени да бъдете положителни... Това е потрес. Ето за какво незабавно стартира осведомително „ изпускане “ посредством следените от страната медии, цитирайки „ източник, осведомен със обстановката “: те споделят, че съветската автомобилна промишленост към момента няма задоволително потенциал, с цел да поеме огромна държавна поръчка на коли за съветски чиновници.

Но промишлеността, която създава коли, реагира по противоположния метод. И първо, най-известният авто колос съобщи, че " има нужния инженерен капацитет и индустриален потенциал, с цел да обезпечи доставката на коли по държавната поръчка за апарата на служителите в нужните размери ", а втори, неотдавна съживен, сподели, че " е в положение да задоволява търсенето на коли за потребностите на публичния бранш “. Значи дали глобите пречат на развиването на автомобилостроенето или нашите бюрократи избират да поръчват на непознатите компании?

Между другото, ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин даде добър образец, като сподели, че е съгласувал с водачите на фракциите в долната камара на Народното събрание, от септември депутатите да употребяват коли Москвич, Лада и Аурус. Освен това скоро ще стартира производството на коли Волга, които също ще бъдат потребни за транспорт на парламентаристи.

Сега си представете по какъв начин всичко ще се втурне напред, в случай че служителите и депутатите са прикрепени към районните поликлиники, в случай че те ще би трябвало да живеят в всеобщи елементарни здания, а децата им да учат в елементарни съветски учебни заведения и университети. Списъкът с стремежи, апропо, може да бъде удължен.

Но с изключение на чисто стопански изгоди, сходни стъпки биха могли да укрепят вярата на хората във властта. Да вярваш във властта и да вярваш на властта са две разнообразни неща...

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР