Да внесем ред в града – чрез намаляване на визуалната

...
Да внесем ред в града – чрез намаляване на визуалната
Коментари Харесай

Обещание: Ще има ограничаване на билбордовете в София

Да внесем ред в града – посредством понижаване на образната връзка. Това съобщи основният проектант на София Здравко Здравков по отношение на готвените промени в Наредбата за преместваемите обекти, рекламните и осведомителните детайли на Столична община.
Здравков посочи, че имало доста упреци към Столична община, че се фаворизират дефинира бизнес субекти. Започваме първо да понижаваме билбордовете – посредством увеличение на дистанциите, при някои от тях до два-три пъти по-големи дистанции, посочи той, като добави, че не може да възприемеш толкоз доста информация до момента в който шофираш да вземем за пример. Това ще става след приключването на течащите преди измененията в наредбата контракти за наем на билбордовете, които били общоприетоо 10-годишни.
Премахваме опцията за огромна реклама в първа зона. Реклама на така наречен фризери ще има единствено в зоната на парцелите – вътре, в комерсиалния обект, а не на тротоара, изясни основният проектант пред Нова телевизия. Искам да имаме ясни правила, акцентира той, откакто изясни и, че ще има промени и за рекламите по кооперации и здания - да има фактически ремонт на дадена постройка, саниране, а не да се постави просто рекламно пано, с цел да се вземат " едни пари " без ремонт.
Тепърва измененията в наредбата би трябвало да минат през Столичния общински съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР