„„Да видят разликите само. Имаше една игра - намерете разликите.

...
„„Да видят разликите само. Имаше една игра - намерете разликите.
Коментари Харесай

Борисов отказа депутатското място: Имунитет не ми трябва



„ Да видят разликите единствено. Имаше една игра - намерете разликите. Те са доста основни. Исках да благодаря за цялата поддръжка, да се извиня за това, че три месеца беше затворен пътя, само че вие сте хора, които разбирате. Сега сме укрепили, построяваме бетонна шапка. Така че като опрощение през вчерашния ден отпуснахме спомагателни пари, колкопо пожелахте вие, толкоз. Каквото ни предложите, имаме още малко време, съм подготвен да го създадем за Рилската света обител”.

Това разяснява министър председателят Бойко Борисов през днешния ден, при посещаване на Рилския манастир.



„ Благодарен съм на Господ, тъй като от 31 многомандатни изборни региона - спечелихме в 24 - някои имат искания за 1-2”, сподели Борисов.

Той означи, че Движение за права и свободи са завоюва в три изборни региона, а партията на Слави Трифонов в един.



„ Следваща партия след нас има три региона взети. Ние имаме 24. Считаме ли, че сме победени, слизаме и не би трябвало да сме удовлетворени от това, което сме създали? Както ние демонстрираме невзискателност и приемливост и те да проявяват”, съобщи Бойко Борисов.



„ С един регион или с два, да имаш искания, че си взел 31”, добави той.





„ И в селото на президента Радев сме първи, и в Плевен сме първи, и в Учиндол, и в Кюстендил, и в Банкя, и във Враца, Монтана, Видин отново сме първи. Аз подхожам с почитание. Нека се почитаме, това е трудът, това са гласовете на избирателите”, сподели ръководителят на ГЕРБ.

„ Изборите се вършат, с цел да се направи ръководство. В предизборната акция се приказва с кое си по-добър, само че по-късно задачата е да се направи държавно управление и устойчиво ръководство, с цел да можеш това, което си приказвал, да го изпълниш”, акцентира Бойко Борисов.

„ За разлика от другите ние решаваме проблеми, които сме наследили от десетилетия”.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
85 коментара Водещи--> --> Не пропускай Понеделник заран, шефът пита: - Очите ти са зачервени, пил си до сутринта, нали? - Глупости, липсваше ми работата, плаках!!! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниУсловията на Червената планета са много суровиЗейнеп Аслъ Каплан е била имунизирана с две дози от китайската " КоронаВак " Бъдете съобразителни и комбинирайте дилемите си по този начин, че да приключите за един денИма толкоз доста невероятни места по света, които не можем да включим единствено в един списъкКакво разяснява доктор Аспарух Илиев, шеф на лаборатория в БернВижте дали сте измежду тяхНаградата се присъжда при специфични случаиДемонстрантите в Белфаст похитиха двуетажен рейс, след което го подпалихаМаксималните температури през днешния ден ще са сред 6° и 11°, по-ниски от обичайнитеНедостигът на чипове ще продължи най-малко до втората половина на 2022 година, което е съдбовно за автомобилната (и не само) промишленост.Данните на 533 млн. консуматори не са хакнати, счита компаниятаВсе отново броят на новите случаи за денонощието намаляваМалката Дениз изчезна пред дома на баба си в италианското градче Мазара Дел Вало през 2004 г.Към сегашния миг в западната ни съседка са обезпечени ваксини за малко повече от 38% от жителите й, до момента в който в Италия тази цифра е единствено 18,34%Нужно е и ЦИК да обнародва имената на определените народни представители в Държавен вестник Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР