Да ви разкажа още малко за лицемерието на Европа и

...
Да ви разкажа още малко за лицемерието на Европа и
Коментари Харесай

Да ви разкажа още малко за лицемерието на Европа и нашите политици, които се закичиха с жълто-сини знаменца

Да ви опиша още малко за лицемерието на Европа и нашите политици, които се закичиха с жълто-сини знаменца.

Преди ден лицемерна Европа съобщи, че е изключила Русия от банковата система за разплащане SWIFT. Да, но не! Оказа се, че лицемерната Европа тайничко не е изключила от SWIFT разплащанията за газ и нефт!!!

Тоест сякаш демократичната Европа не се срами да си купува от „лошата“ Русия газ и петрол! Сега да се прехвърлим върху нашите политици, които също лицемерно се накичиха със знаменца, само че не се срамят да си купуват от „лошата“ Русия газ и нефт! Ооо, смут!

Как по този начин нашите демократи, които рисуваха по незащитени монументи, не са завладяли още нефтената база на Лукойл в Росенец? А какви видеоматериали правеха от Росенец единствено! И по какъв начин по този начин нашите демократи не са наложили наказания и не са затворили рафинерията на Лукойл в Бургас? И по какъв начин по този начин нашите демократи не са затворили АЕЦ „Козлодуй“, която работи с съветско нуклеарно гориво? А другояче гордо са се закичили с жълто-сини знаменца!

Какво ли ще се случи, в случай че Русия реши да наложи наказания на всички тези лицемери и врътне кранчето? Схващате ли? Това го споделям за едни наперени младоци в Народното събрание, които към момента си мислят, че всичко, което хвърчи се яде! Бъдете здрави и мислете! Войната е неприятно и ужасно нещо, само че цената постоянно се заплаща от елементарните хора!

А елементарните хора ще заплащат висока цена, до момента в който не се научат да се бранят дейно от политическата прослойка и нейните прислужници!

Димитър Байрактаров
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР