Да ви почерпим с чаша чай? И кифличка за закуска?

...
Да ви почерпим с чаша чай? И кифличка за закуска?
Коментари Харесай

Какво е Cottagecore? Модата да се обличаш и живееш като английска селянка

Да ви почерпим с чаша чай? И кифличка за закуска? А по-късно да излезем на открито, да наберем букет от диви цветя, да го сложим в кошница и да съзерцаваме лятното слънце, което се издига над хълма и огрява дребната ни селска къща?

Ако се чудите какво съставлява трендът Cottagecore, по който светът полудя и виждаме на всички места из обществените мрежи, нагоре ви описахме в резюме какво съставлява.

Cottagecore е хармония, която се радва на по-простичкия метода на живот в провинцията.

 жена лято къща Istock

В последните години и с напредването на технологиите, от ден на ден хора започнаха да мечтаят за по-простичък метод на живот, надалеч от огромните градове и цялата лудница в тях. Все повече хора желаят завръщането към корените и непосредственост с природата. Оказваме се от ден на ден привлечени от " селския " живот, който ни наподобява по-прост, елементарен и лежерен. Поля, поточета, сантиментални залези, дребни, сгушени къщурки, красиви рокли в пастелни цветове и вкусна храна - това е мечтата  Cottagecore.

Този тренд стартира да нибира известност в обществените мрежи още през 2017 година, само че след коронавирус пандемията става още по-известен. The New York Times дефинира тази мода като " предпочитание да избягаш и да живееш отвън действителността, в която сме сега ".

Авторът на публикацията, Изабел Суон, написа: " В Cottagecore вселената няма телефони, които непрекъснато звънят и ни изпращат вести, няма незабавни мейли, няма шефове и крайни периоди. Единствената работа там, е домакинската, а ежеднвните задания ни носят друг тип задоволство. "

В този тренд участва и модата. Тя е сантиментална, а дамите безусловно се обличат като британски селянки от минал век. На респект са роклите, които носят чувство за непорочност, деликатност и романтика. Буфон ръкави, флорални претекстове, пастелни цветове и леки материи - това е Cottagecore модата, която завладя света.

Разгледайте галерията и се вдъхновете от този сантиментален тренд, който наподобява в действителност добре!
 Cottagecore модата, по която всички полудяха  Cottagecore модата, по която всички полудяха  Cottagecore модата, по която всички полудяха  Cottagecore модата, по която всички полудяха
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР