Да уточня, че Манолова се кандидатира като граждански кандидат, а

...
Да уточня, че Манолова се кандидатира като граждански кандидат, а
Коментари Харесай

Делчев: Манолова се кандидатира като граждански кандидат, а не като ляв

Да уточня, че Манолова се кандидатира като цивилен претендент, а не като ляв. През последните години тя заемаше поста на омбудсман. Тя се е деидеологизирала, в случай че мога по този начин да се изразя. Поставили сме си за цел да се борим с феодалния модел, а тук в София този модел е много мощен и се показва в това, че строят няколко компании, които изсмукват ресурса на всички жители. Това съобщи в предаването "Плюс - Минус " водачът на ДБГ Димитър Делчев.

"Улицата има право и от ден на ден и повече ще въздейства на процесите в България. Не възприемаме борба за София като ляво или дясно. В момета София се ръководи ляво - не може да се вършат по три ремонта на една улица. Ще работим с госпожа Манолова за по-добро ръководство на града. Ние сме оповестили кардинална подктрепа. Тя е взета от голямото болшинство на България на жителите. Няма да влезем в коалиция с Българска социалистическа партия. Най-вероятно ще я поддържат, само че не е несъмнено. Нашият максимален идеологически съперник е ГЕРБ. Те от дясна партия с проантлатическа устременост внезапно споделиха, че Шенген не ни е приоритет ", безапелационен бе той.

По думите му в листата, която те ще приготвят ще има и гражданска квота. Той е безапелационен, че думите отлитат, а написаното остава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР