Да установите, че косата ви оредява е шокиращо, защото води

...
Да установите, че косата ви оредява е шокиращо, защото води
Коментари Харесай

Оредяването на косата не е приятно

Да установите, че косата ви оредява е шокиращо, тъй като води до отрицателна смяна във визията ви – обрисува се нерадостната липса на опция да демонстрирате луксозни прически или буйни гриви пред представителите на противоположния пол!

С вяра да забавите процеса се обръщате към фармацевтите и експериментирате със скъпи смазки, чиито резултат е противоречив. Единствено ви остава да се насочите към националната медицина, което значи да си приготвите примес от следните 4 продукта: жълтък от кокошо яйце, 250 мл бира, половинка от банан и една супена лъжица естествен пчелен мед.
 Навършихте 40 и ето какво стартира да се случва с тялото ви Навършихте 40 и ето какво стартира да се случва с тялото ви
1. Косопадът се случва по-често, в сравнение с сте предполагали Косата става по-тънка с възрастта. Ще имате по-малко косми по краката (не...

Приготвянето е обикновено: с блендер или миксер разбивате усърдно продуктите до приемането на хомогенна примес.

Употребявате сместа по следния метод: нанасяте отмерено задоволително пълен пласт от сместа върху местата, където сте открили, че стартира оредяване. Ако освен това почувствате локално стопляне, то това е напътствие, че мехлемът е проникнал в кожата и е почнал да работи. Измивате скалпа си, едвам откакто сместа е престояла върху него 3 – 4 часа. Извършвате тази процедура 4 пъти месечно, през равни шпации.

Променете обаче, и хранителния си режим, включвайки в менюто си артикули с потвърдено положителен резултат върху процесите, стимулиращи растежа на косата ви. Имайте поради, че, консумирайки изброените по-долу храни, вие напълно ще подобрявате здравето си, и мощно ще се заредите прочувствено.

Препоръчително е да консумирате храни, богати на желязо, както и на редица антиоксидантно настоящи микроелементи и витамини. Ето кои са тези храни:

1.     Да стартираме с тропичния плод манго, с чието изразходване ще укрепите косата си и ще стимулирате по-бързия й напредък, с помощта на съдържащите се в плода: първо, силициев диоксид, подтикващ производството на първокачествен колаген в организма и второ, витамините A и C, подпомагащи за възобновяване или/и подмяната с нови на старите кожни кафези на скалпа.
 5 билки с потвърдени лечебни свойства при косопад 5 билки с потвърдени лечебни свойства при косопад
Всяка жена изпада в потрес, когато по четката ѝ за коса останат повече от естественото количество косми. Косопадът може да е породен от хра...

2.     Яйца – те също вземат участие при естественото произвеждане на колаген, чието наличие ще ви обезпечи освен гъста коса, само че и здрави стави и сухожилия, както и еластични мускули.

3.     Кафяви морски водорасли – съдържащото се в тях желязо взе участие интензивно в производството на червени кръвни кафези.

Следват 2 продукта с висока централизация на омега-3 мастни киселини – мазните типове риби и лененото семе – киселини, настоящи антидехидратиращо във връзка с скалпа и „ подхранващи “ косъма.

От своя страна, тиквените семки, бидейки богати на протеини и цинк, вземат участие при възпроизводството на клетките на скалпа и по този начин оказват подтикващ резултат върху растежа на косата.

Не на последно място по значение са морковите, огромното количество на  витамин А в които ще подкрепя растежа на косата ви, както и заостри вашето зрение.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР