Да управляваш означава да взимаш едни пари от едни хора

...
Да управляваш означава да взимаш едни пари от едни хора
Коментари Харесай

„Дневник за властта“: Not great, not terrible - „Дарете топки за Киро“

Да управляваш значи да взимаш едни пари от едни хора и да ги даваш на други хора. Аз по тази причина съм популярен държател (но не по Макиавели, щото ми се повръща от тая книга) – взимам парите от българите и ги давам на който си желая. Обаче доста ленив излезе този народ – четири разнообразни банкови сметки им дадохме с Лена, дори депутатите от смяната не желаят да си дадат заплатите. Ицо сподели, че му трябвали за дюнери. Следващият път ще им кажеме да метнат по една заплата от балкона и готово.

Всички съдружни сътрудници се държат все едно са в детската градина – гладен съм, спи ми се… не ми се върви на война с влака… дай си ми „ Кинтекс-а “, на ти БНБ-то…

Получавам смс от чужд номер: Кириле, вие сте политически шарлатани!

Обаче доста умно направихме, че не изпратихме оръжие на Украйна. Иначе руснаците щяха да ни спрат газа!

Ние им изпращаме едни дребни танкове де - обаче безшумно пред Корнелия.

Може да не сме спрели кражбите, само че направихме величествен триумф – спряхме пощите. Обаче хубавото е, че Ник Събев ще си върне инвестицията в смяната. Сливи за ЕКОНТ, дето се вика. Not great, not terrible

Пиша на Яна Министерски съвет: Искаш ли да ти покажа моя дребен танк J

Чета прегледа на печата да си практикувам британския и виждам: “NY Times: Bulgaria has supplied weapons to Ukraine through an American company – Ultra Defense Corp”

Така се стреснах, но добре, че Корнелия не схваща британски.

Всеки ден ни питат „ Вие по кое време ще паднете? “. Както споделя великият Тодор Живков: то и на бика му се клатят, но не падат. Ха-ха.

Обаче Асен по какъв начин хубаво им го сподели оня ден – ще им отвъртим по един харвардски … на тея руснаци.

Гледам из Шишман налепили плакати „ Дарете топки за Киро “ – ми отново е нещо, крещя си.

- Ама, че си глупава - каквото и да гласоподава Народното събрание, крайното решение го взима Корнелия. Така ѝ крещя.

Бяхме и на войната тази седмица. Добри фотоси станаха. В жанр – онея хора от Априлското въстание. А блоковете там наподобяват на тези в „ Младост “. Feels like home дето се вика.

То дори Анджелина Джоли отиде. Но не и Корнелия - неверната Мадона с огромните бомби.

Всеки се замеря с военна поддръжка и невоенна поддръжка. Обръщам се към нацията да ме слуша деликатно, тъй като няма да дублирам :

Ало, ало – ние като българското държавно управление нито носим отговорност, нито можеме да се похвалиме, че сме създали нещо.

Аз обаче не мисля, че той президентът приказва за нас, че ще донесеме войната тука – по този начин им крещя. Това, че Nick към този момент не мисли, че Крим е съветски, а че Радев е самозванец – ми то всеки самичък си преценява. Освен Стефан Янев.

Реших да прочета едно есе на Диана по случай празника на Априлското въстание, ми то дори Каблешков е воювал с Русия за газ. Викам им: Имаме „ Демократична България “! Преклонените глави секат сабите и всичко е тъкмо.

Важното е да имаме шанс, тъй като то и агнето е било живо и крепко преди Гергьовден, обаче е нямало шанс.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР