Да управляваш МВР е отговорна и не лека работа, но

...
Да управляваш МВР е отговорна и не лека работа, но
Коментари Харесай

Младен Маринов: Борисов ми е казал, че няма чадър над никого

Да управляваш Министерство на вътрешните работи е виновна и не лека работа, само че имам добър екип. Оценка дава обществото, само че разбирам, че сме си свършили работата и когато сътрудниците са задоволени.

Това сподели вътрешният министър Младен Маринов, по Канал 3.

Твърдя, че в Министерство на вътрешните работи имаме добър екип и резултатите са поради екипна работа. В Министерство на вътрешните работи самичък човек не може да си свърши работата. По отношение на зам.-министър Ципов - това, което се разви не беше по негово предпочитание и в този момент е негов изборът къде ще реши да продължи да работи.

Ежедневно водим диалози с него и виждам, че му е доста мъчно да направи избор.Работата му в Министерство на вътрешните работи е извънредно значима, само че е значимо и там където се гласоподават законите, сподели Младен Маринов.

В работата съм водил диалози по избрани въпроси и съм употребил препоръки. За да решиш някакъв по-сериозен проблем е значимо да изслушаш всички гледни точки даже и от някогашни министри и няма нищо неприятно в това.

Още до момента в който бях основен секретар, министър председателят Борисов съобщи, че няма чадър над никой, съобщи вътрешният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР