Да удря тенис топки на корт, ограден с дървета в

...
Да удря тенис топки на корт, ограден с дървета в
Коментари Харесай

Свобода и достойнство: Хилядолетни китайци напускат Китай за Тайланд

Да удря тенис топки на корт, ограден с дървета в планинския север на Тайланд, седмичната частна подготовка на Кони Чен е разкош, който китайската гражданка едвам можеше да си разреши, когато живееше в Шанхай.

Китай приложи някои от най-строгите Covid ограничавания в света по време на пандемията, поставяйки стотици милиони хора под дълготрайно блокиране. Впоследствие по-младите жители – изтощени от изтощителна и невъзнаграждаваща работа – бягат, с цел да избягат в чужбина.

С релативно елементарен развой за едногодишни визи за образование, по-бавно движение на живот и на ниска цена живот разноски, вторият по величина град в Тайланд Чианг Май се трансформира в известна дестинация.

„ По време на пандемията желанието за независимост стана по-силно “, сподели Чен, 26-годишен някогашен банков чиновник, пред AFP.

Във финансовата столица на Китай Шанхай – наранена от някои от най-строгите пандемични блокировки – Чен имаше постоянна, добре платена работа, само че не беше удовлетворена от кариерата, която й предстоеше....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР