Да удариш кенгуру на пътя в Северната част на Австралия

...
Да удариш кенгуру на пътя в Северната част на Австралия
Коментари Харесай

Заради сухия сезон: Все повече коали и кенгура падат жертви на катастрофи в Австралия

Да удариш кенгуру на пътя в Северната част на Австралия не е нещо извънредно. Но с началото на сухия сезон броят на конфликтите с диви животни се усилва. И освен кенгурата са ранявани или убивани. Катастрофи има с крокодили, коали и даже кучета динго.
С наближаването на зимата става все по-студено, а пътищата са топли през нощта, тъй че много животни излизат на пътя, с цел да се стоплят, и по-късно биват блъснати от кола.
други Стивън Кътър - ветеринар

За втора поредна година град Катерин е преди всичко в листата на злополуките с диви животни в страната, съгласно застрахователните искове, подадени през 2022 година А данните демонстрират и, че един от всеки седем водачи не знае какво да прави, в случай че блъсне животно.
Ако пред вас изскочи животно, ви предлагаме да не се поддавате на изкушението да се опитате да го избегнете. Въпреки че това може да звучи необичайно, нашият приоритет е да защитим себе си, пасажерите, и другите участници в придвижването.
Кал Дуайт - осигурител

Друг главен съвет при удар е да не потегляте незабавно. Ако ударите диво животно е много значимо да спрете и да ревизирате дали с него няма бебе поучават ветеринарите. Всички ветеринари са подготвени да се грижат за ранени диви животни. Те споделят, че е значимо да занесете избавените бебета при тях допустимо най-скоро, с цел да увеличите възможностите им за оцеляване.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР