Да учиш английски е не само лесно, но и приятно

...
Да учиш английски е не само лесно, но и приятно
Коментари Харесай

Английско лятно училище с Мики Маус, Доналд Дък, Плуто и Дъфи с VIVACOM TV

Да учиш британски е освен елементарно, само че и прелестно с Disney English – спомагателна медийна услуга по поръчка, налична само в IPTV платформата на VIVACOM.

Любимите герои от анимационните класики, измежду които Доналд Дък и Мики Маус, са в ролята на радостни преподаватели, които по непредвиден метод срещат любопитната публика с забавни и потребни обстоятелства от сферата на науката, образованието, спорта, храненето и доста други.

26-те епизода с дълготрайност от един образователен час са особено създадени за образование по британски език на деца сред 2 и 12 години. Поредицата е напълно в HD качество и може да се гледа когато и да е, без реклами, единствено с едно натискане на бутона VOD от дистанционното управление.

Само до края на юли, всички консуматори на пакетите S+/M+/L+/2L+/XL+ за Интерактивна телевизия от VIVACOM ще получат безвъзмезден достъп до всичките епизоди от сезон 1. Така родителите могат да съчетаят потребното с приятното по време на ваканцията и да уплътнят свободното време на децата си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР