Да убием принц Хари, защото той с брака си с

...
Да убием принц Хари, защото той с брака си с
Коментари Харесай

Искат смъртта на принц Хари, изневерил с Меган Маркъл на...

Да убием принц Хари, тъй като той с брака си с Меган Маркъл изневери на нашата раса, съобщи неонацистка група, написа английският в. Дейли мейл ”, представен от вести.бг.

Организацията Sonnenkrieg Division (Дивизия „ Слънчева война ”) насочи зов в интернет за ликвидирането на внука на президента на Обединеното кралство Елизабет II. Той бе упрекнат в измяна на правилата на чистата раса поради женитбата си за американската актриса. Херцогинята на Съсекс по майчина линия е потомка на закарани преди епохи африкански плебеи. „ Сбогом, предателю! ”, с тези думи завършваше към този момент отстраненият пост ", уточни още медията.

За основател на Sonnenkrieg Division се счита 21-годишният студент Андрю Деймън. „ Тя сплотява не повече от 15 души ”, написа още лондонското издание. Организацията е клон на американската група Atomwaffen Division (Дивизия „ Атомно оръжие ”), чийто водач Брандън Ръсел бе арестуван през 2018 година във Флорида. Той и негови сподвижници са упрекнати в извършаване на най-малко пет убийства по расови подбуди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР