Да твърдиш, че комунистическият кенеф ЦСКА е наследник е наследник

...
Да твърдиш, че комунистическият кенеф ЦСКА е наследник е наследник
Коментари Харесай

Боян Расате отнесе куп клетви след: ЦСКА е комунистически кенеф!

" Да твърдиш, че комунистическият кенеф ЦСКА е правоприемник е правоприемник на АС-23, е все едно да тдърдиш, че Българска народна армия е правоприемник на армията на Царство България! ", по този метод Боян Расате - водач на " Български народен съюз – Нова народна власт ", отговори на покровител на армейците.

В интернет 51-годишният софиянец, тупащ се в гърдите за националист, е доста деен по всевъзможни тематики - в последно време и за футбол, за хубост...

Разбира се, с това той си навлече много яд от алената публика, която не му спести хиляди псувни и злокобни обети.

" Дори не съм ти чел нелепостите след първото изречение! ", разяснява още Расате, опонирайки на Стефан Парлапански.

След частичния триумф на Левски над Айнтрахт (1:1) в Лигата на конференциите, който за мнозина сини последователи е равностоен на героизъм, Расате също не пропусна да напише пост:

" Ауф видерзеен! Всеки знае, че след България най-вече пострадвам за Германия, която потъва, тъй като е претъпкана и дърпа цяла Европа към дъното! Днес множеството дойчовци са срам за своите предшественици!

Германия се е трансформирала в зоопарк и лудница по едно и също време! Затова и напоследък всяко тяхно страдалчество ми доставя наслаждение!

Надявам се някой ден футболът още веднъж да стане народен, че да се радваме отново наши момчета, а не чужденци да вкарват голове за България! И въпреки всичко, САМО ЛЕВСКИ! ", като наред с това разгласява и фотография на седналия на тревата вратар на Айнтрахт Кевин Трап след изравнителното попадение в последните секунди на дуела на " Васил Левски ".

И още нещо показателно за необятният диапазон от знания на Боян Расате, който претендира, че схваща от дами и хубост.

" Вече два дни чета простотиите на копейките и на антикопейките... Тия първите маймуни русофилски не разбрали, че майката на Елизабет е Българка и вият на умрело, че украинка била станала Мис Варна 2023!

А, вторите пък, дето я пазят, се кефят, че украинка била спечелила купата?!?

Абе, хора, вие да не сте идиоти?!

Копейките няма да разясня, тъй като те са бавноразвити... Ама, не разбирам за какво другите пишат, че била украинка с български корени?!

Що да не е БЪЛГАРКА С УКРАИНСКИ КОРЕНИ?! Все отново живее в България, а не в Украйна... та ми се коства по-редно по този начин да се изричаме!

По същия метод говорите за помаците, че са турци и за българите в Западните околности, че са сърби...

Интересно, обаче че всякакви " индийци ", дето взели някой орден по бокс, битка или щанги, ги побългарявате и пришивате към Българската нация?! Що по този начин бе, сънародници? ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР