Да тренираш децата си също не е лесна задача. С

...
Да тренираш децата си също не е лесна задача. С
Коментари Харесай

Владислав Тодоров пред Sportal.bg: Целите на България винаги са най-високите

Да тренираш децата си също не е лесна задача. С такава би трябвало да се оправя и актуалният щаб на женският ни отбор под 17 години. 

Селекционерът Владислав Тодоров е бил част от мъжкия народен тим на България, по-късно като негов асистент, а в този момент основен треньор на дамите под 17 години. 

Треньор и някогашен играч с опит в доста европейски клубове, а в този момент предава знанията си и на своята щерка Една, която е посрещач на отбора. 

„ Винаги съм считал, че децата са перспективни. Смятам, че би трябвало да изричаме това мнение в ранен стадий. За всяка една във времето ще се отвори опция да играят волейбол, без значение на какво равнище. Смятам, че постоянно България е имала положителни деца и това нещо се потвърждава от далечно минало до момента. Независимо от някои спадове или пикове. Винаги ще има състезатели. Федерацията във всичките години, в които съществува, се пробва да подкрепя развиването на волейбола. Всеки един УС одобряват отговорно това да се случва. Може би някой път изисква повече време, само че и това ще се случи “, сподели Владислав Тодоров пред Sportal.bg .

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР