Да, този път не само диктуваха своите йероглифи, а и

...
Да, този път не само диктуваха своите йероглифи, а и
Коментари Харесай

Най-Накрая Се Свързаха! Извънземните От Царичината Дупка Проговориха!

" Да, този път освен диктуваха своите писмени знаци, а и помогнаха да бъдат дешифрирани. Посланията им са смайващи, с информацията, която съдържат за тях самите, за планетата им и за хората на Земята ", съобщи Ивомир. Той дружно с сътрудника си, 25-годишния Руслан Селенов от Смолян, преди месец стартират да записват думите на извънземните.

Всичко стартира, откакто Руслан участва на лекция по доктрина на когиталността, която изнася Ивомир Димчев. Чрез нея става по-лесно възприемането на послания от Космоса. Теорията твърди и потвърждава, че всичко във Вселената е мислещо.

" Позната на майка ми непрекъснато повтаряше, че имала информация за мен ", стартира описа си Руслан Селенов. Някакви същества безусловно желали да ми кажат нещо. Не й имах вяра, дори и се присмивах. Все отново нещо ми споделяше, че е добре да видя защо става дума. Когато се срещнахме тя ми гледа на кафе. През цялото време гласът й беше чудноват - като че ли някой различен говореше посредством нея - продължава младият мъж. - Каза ми че след 73 дни би трябвало да отида в Царичина, тъй като там ще получа значима информация. Даже не бях чувал за това място, само че нещо ме теглеше натам. С майка ми взехме решение да отидем. Нощувахме на един рид, тъй като по този начин ни беше казано. На мястото нарисувах картина, след което започнах да изписвам и първите знаци. Усещането беше неповторимо. Вярвам, че не инцидентно съм изучавал доктрина на когиталността (от латинското cogito - мисловност в общ, световен проект - бел. авт.) и че тя е повода за привличането ми към Царичина.

За една година Руслан изписва над 1200 страницис писмени знаци и странни схеми, които двамата с Ивомир разшифроват. Докато написа има разнообразни прекарвания. Без да схваща смисъла на знаците, в някои моменти се натъжава и плаче, в други се смее. Понякога ръката му се движи ужасно бързо и не я усеща, стартира да приказва на различен език или да повтаря едно и също в продължение на 5 мин., без да може да спре. Случва се да усеща непознато наличие в стаята си и да му застудява. Електрическите крушки към него изгарят непрекъснато. А цветето на прозореца му постоянно изправя листата си нагоре, до момента в който той написа.

Извънземните изясняват на Руслан, че са от планетата Неутриния, застрашена от заличаване. В Царичина са четирима - Андрагон, Симуел, Несетия и Верена, а събратът им Мурикани е умрял и скелетът му е затворен там дружно с галактическия им транспортен съд.

Летателният им уред съдържа скъпа информация за ръководството на доста типове сили, а подробност от него е значим за развиването на човечеството. Избрали са Царичина поради мощната сила на мястото. Под земята извънземните са прокопали тунели, свързани между тях. Те са хуманоиди с червени очи и триъгълник на челото. Искат да се покажат, само че вибрациите на Земята са прекомерно ниски за тях и сега са в летаргично положение. Продължителността на живота им е 150-200 години.

Любопитен факт е, че обръщат името на Руслан и го назовават Налсур. Ивомир изяснява, че посланията от духовния свят идват огледално обърнати. Ето и част от неутриниите към Руслан: " Привет Налсур! Знаехме, че този миг ще пристигна и ти ще поискаш отговори от нас, какво желаем и за какво сме избрали тъкмо теб. Помниш ли съня си с лилавия пламък и какво ни сподели: " Мои звездни братя, време е да се срещнем ". Не ние, ти ни избра и пожела да си с нас. Душата ти е доста остаряла и ние се познаваме на едно друго равнище. Знай, че чувствата, които имаш са правилни и нито за момент не си се самозалъгвал. Знаем, че когато си в това човешко тяло, е мъчно да вярваш изцяло на своите чувства. Само за момент си спомни възприятието на благополучие, когато се срещнахме за първи път. Ние никого не избираме, просто следим кой фактически ще повярва. И ти ни избра, тъй като го направи. Виж по какъв начин нещата се случваха за теб - нашият ръкопис, порталът, който отвори... Най-важният въпрос е благополучен ли беше когато го правеше? Ние знаем отговора. Ние сме на всички места с теб и това, че не си ни виждал в плътни тела или като светлинни фигури, не значи, че не сме се показвали в сънищата ти. Енергията и вибрацията, която сме ние, си самият ти. Ние сме теб и ти си нас. Ти избираш своята велика истина и самичък избра себе си. Твоите звездни братя - Ордена на светлината. Поклон. " Така приключват думите на извънземните до Руслан.

В течение на контакта инопланетяните изясняват, че най-лесно можем да се свържем с тях, когато потиснем егото си, спим, медитираме или слушаме хубава музика. Ако изпитваме наслада и обич, получаваме информация от Вселената, до момента в който при яд и завист се затваряме вътре в себе си и се блокираме, а ДНК-то ни става на възли.

" Ние желаем да ви дадем нашето познание, тъй като виждаме по какъв начин някой ден може да заживеем паралелно с вас. Имаме поради общуване, което на никое място във Вселената не съществува. Съжителство сред световете и галактическите раси, само че е належащо да израснете за това. "

" Теория на когиталността беше началото на моето духовно израстване - признава Руслан. - Разбрах, че тя е истина и основното нещо, което научих от Ивомир е, че отговорите са постоянно вътре в нас, информацията също. "
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР