Да, това беше измъккването по терлици от безпрецедентната атака от

...
Да, това беше измъккването по терлици от безпрецедентната атака от
Коментари Харесай

Божидар Димитров: Приемането на Македонската църква е измъкване по терлици от безпрецедентната атака от светски лица

Да, това беше измъккването по терлици от невижданата офанзива от всемирски лица, която получи българската православна черква. Такава черква като Македонската православна черква в никакъв случай не е имало. Това съобщи професор Божидар Димитров в студиото на "Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Правилното решение откъснатите със мощ епархии да се причислят там от където са откъснати, в тази ситуация българската патриаршия. Не бива да бързаме да позволяваме въпроса с Македонската православна черква. Това откъсването е било непосредствено, прогонват епископите. Короните им са в Националният исторически музей. Музеят ще се загуби нещо, короните които са им отнети, в случай че се върнат ще им ги дам, сподели още Димитров.

Ако не искаш да решаваш даден проблем се основава комисия. Гърците не желаят думата “Македония” да се загатва даже и като прилагателно в страната. Сърбия е с безпокойство, че могат да се откъснат още територии, и още веднъж стана с по-малко България. Ще се понижава още в случай че не престават по този начин, добави още професорът.

Преди дни в град Модена в Италия българската професорка откри най-старата история на България, написана 97 години преди “История славянобългарска”. Това е нещо, което се търси от над 150 години. Но това очевидно не е толкоз значимо, колкото сватбата на принц Хари. От научна позиция е по-добра тази история, тъй като създателят Петър Богдан има висше обучение. А Паисии не е бил с висше, и съгласно мен е плагиатствал от Мавро Орбини, приключи Божидар Димитров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР