Да станеш милионер е тема табу, а да постигнеш такъв

...
Да станеш милионер е тема табу, а да постигнеш такъв
Коментари Харесай

10 съвета, които да следвате, за да станете милионер преди 30-годишна възраст

Да станеш милионер е тематика табу, а да постигнеш подобен триумф преди 30-годишна възраст, наподобява по-скоро като фикция. За някои обаче е сбъдната фантазия.

" На 21 напуснах университета, а на 30 бях милионер ", написа Грант Кардон за Entrepreneur. Грант е създател на осем книги, тринадесет бизнес стратегии и е основен изпълнителен шеф на седем частни компании. Forbes го назовава един от най- авторитетните предприемачи в обществените мрежи в света.

Ето 10 стъпки, които съгласно него ще ви създадат богати:

1.Преследвайте парите

В днешно време не можете да придобиете елементарно статут на милионер. Първата стъпка е да се концентрирайте върху увеличението на приходите си, а по-късно да повтаряте тези стъпки. " Приходите ми бяха 3000 $ на месец, а девет години по-късно бяха 20 000 $ на месец. Започнете да контролирате разноските си и да търсите нови благоприятни условия за приходи ", поучава Грант.

2.Не се хвалете, че имате пари

" Купих първия си първокласен часовник и по-скъпа кола едвам когато видях, че бизнесът и вложенията ми носеха сигурен поток от приходи. Когато станах милионер, към момента карах Toyota Camry ", споделя той.

3. Спестете, с цел да инвестирате, не спестявайте, с цел да спестите

Единствената причина да спестите пари е с цел да ги инвестирате. Отделете тези пари в друга сметка и в никакъв случай не използвайте, даже и при незабавни случаи, поучава предприемачът.

4. Избягвайте да изпадате в задължения

Взех пари назаем за кола, единствено тъй като знаех, че това може да усили приходите ми. Богатите хора употребяват дълга, с цел да привлекат вложения и да усилят паричните си потоци. Бедните хора употребяват дълга, с цел да купуват неща, които вършат богатите по-богати.

5. Определете целите си

Милиони хора желаят финансова самостоятелност, само че единствено тези, които я дефинират като приоритет, имат милиони. За да бъдеш богат и да останеш подобен, би трябвало да го превърнеш в собствен приоритет.

6. Парите не спят

Парите не познават часовници, графици или ваканции. За да ги имате и вие не би трябвало да знаете какво значат тези неща. " Когато бях на 26 работех в магазин, който затваряше в 19 ч. Много постоянно обаче оставах там до там до 23 ч., с цел да продавам още неща. Не би трябвало да бъдете нито най-умният, нито най-големият късметлия, просто трява да работите повече от всички останали, с цел да съумеете ", счита Грант.

7. Променете възгледите си

" Бях безпаричен и знам, че е неприятно. Отървете се от всички мисли, че да си безпаричен е по-добре, в сравнение с да си супербогаташ. Бил Гейтс сподели следното: " Ако се родиш безпаричен, това не е по твоя виновност. Но в случай че умреш безпаричен, си отговорен единствено ти ".

8. Намерете милионер, който да ви бъде образец

Повечето от нас не са родени в фамилии на богати хора и контактите и идеиите ни са доста лимитирани. " Проучих биографиите на доста милионери и се пробвах да последвам стъпките, които те са правили през живота си. Проучете по какъв начин някой милиардер е постигнал триумфа си. Повечето богати хора са доста великодушни, когато става въпрос за това да споделят знанията си с останалите ".

9. Уверете се, че вложенията ви са положителни

" Втората компания, която стартирах, изискваше инвестиция от 50 000 $. Сега компанията ми изкарва същата сума всеки месец през последните 10 години ", споделя той.

" Третата ми инвестиция беше в недвижими парцели, където започнах с 350 000 $, което беше огромна част от това, което имах по това време. Все още владея този парцел и той продължава да ми обезпечава приходи. "

10. Стремете се към 10 милиона, а не 1 милион

" Най-голямата неточност, която направих, беше да не мисля огромно. Това е най-голямата спънка пред триумфа. Не слушайте хората, които споделят, че сте алчни. Никога не се отхвърляйте и откакто постигнете задачата си, помогнете и на другите да поемат по вашия път ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР