Да станеш баща понякога е дори по-трудно, отколкото да станеш

...
Да станеш баща понякога е дори по-трудно, отколкото да станеш
Коментари Харесай

Радостта от бащинството! Кога е най-добре да станеш татко

Да станеш татко от време на време е даже по-трудно, в сравнение с да станеш майка. Мъжете носят бремето на отговорност освен за своята обичана, само че и за детето, което в този момент би трябвало да бъде отгледано.

Какви бащи ще бъдат другите знаци на зодиака, споделят водещите специалисти в астрологията:

ОВЕН

Мъжът Овен се трансформира в отличен татко при две условия: общо дете от обичаната жена, солидна почва под краката. За Овните е значимо първо да се утвърдят.

ТЕЛЕЦ

Мъжът Телец е добър татко и ментор. Независимо от възрастта, той ще обича детето си.

БЛИЗНАЦИ

Присъщата отговорност на Близнаците се отнася за всички въпроси. Дете за мъж Близнаци е неговото продължение, той доста добре осъзнава това. В едно дете той постоянно ще се вижда и ще се грижи за него.

РАК

Те могат да имат подозрения по отношение на проблемите на бащинството заради обстоятелството, че схващат степента на отговорност. Като татковци те са прелестни, само че доста зависи от дамата.

ЛЪВ

Лъвовете могат да станат татковци много рано. Особеността на бащата на Лъв е, че той е другар и съидейник. Можете да разчитате на тях. Но в случай че се „ разведе “ с дамата, те няма да пропуснат опцията да вземат участие в живота на децата.

ДЕВА

Девите могат да заменят както майка, по този начин и татко. Те може да не са толкоз чувствителни към майката на детето, колкото към самото бебе.

ВЕЗНИ

В младостта и с възрастта - двама разнообразни татковци. Дори да се опитат с равни вложения, разликата ще бъде явна. През годините мъжът Везни знае прекомерно ясно какво да прави, по какъв начин да работи и какъв резултат желае.
 Какви са мъжете от другите зодии като татковци? Какви са мъжете от другите зодии като татковци?
Връзката сред бащата и неговите деца е специфична. В тази публикация сме извадили главните бащински черти на хората от другите зодии. П...

СКОРПИОН

Има една специфичност: най-силната връзка с първородния. Разбира се, не всички, само че това е реалност. С известна непосредственост от света те се разтварят изцяло в децата. Майката на детето е значим човек в живота на Скорпион. И колкото по-силна е връзката с нея, толкоз по-силна е връзката с детето.

СТРЕЛЕЦ

Семейството е скъпо! Децата са полезност, горделивост и грижа. За Стрелците е значимо да се осъществят като татковци. Те са необикновено способни да намерят подходи към децата. С възрастта " плюсовете " единствено се усилват!

КОЗИРОГ
 От кои зодии са най-лошите татковци? От кои зодии са най-лошите татковци?
Не е елементарно да си родител, а още по-малко да си татко. Не е прелестно, само че би трябвало да си го кажем - от някои хора не стават толкоз положителни бащ...

Оставете ги да поемат самодейността. Важно е! Може да ви се коства, че той не е най-хубавият баща, само че му дайте волята, самодейността, прехвърлете отговорността (нарочно) и ще видите по какъв начин се отваря. С една дума, татковците също се нуждаят от метод.

ВОДОЛЕЙ

Може да не осъзнаят изцяло степента на значимост на бащинството, само че в случай че го създадат, стават страхотни бащи. Те обичат естетиката, лукса, хубостта във всичко и това е доста в развъждането на деца. Особено скъпо е, че те знаят по какъв начин да поддържат доверителни и здравословни връзки, без значение дали има брак.

РИБА

Надеждни татковци. Ранният брак и раждането на деца от време на време допускат друго, само че капацитетът е огромен. Мъжът Риби несъмнено е роден да носи храна, да е консултант и поддръжка за своите близки. Ако това не се случи, има някаква причина.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР