Да срещнеш холивудска звезда в софийско кафене, да й вземеш

...
Да срещнеш холивудска звезда в софийско кафене, да й вземеш
Коментари Харесай

Влюбена ученичка срещна холивудска звезда в столично кафене, не я позна

Да срещнеш холивудска звезда в софийско кафене, да й вземеш стола и казусът да приключи с необятни усмивки. Оказва се, че може. Когато звездата е Джерард Бътлър, а стола му е взела влюбена ученичка, историята си заслужава. Преди стола на Джерард Бътлър, Никол е взела сърцето на Дарий. Явно и той нейното – тъй като, когато тя видяла празния стол до Бътлър, побързала да го вземе, с цел да седне до майката на Дарий. А кинозвездата разпознала едвам през очите на обичания си.

" Той беше седнал на една маса и си разглеждаше едни листа, които по-късно разбрахме, че са сюжет. Отидох да го помоля да ми даде стол. Той помоли на британски да приказвам с него, питах го за стола и той ми го даде ", споделя Никол Вълчева.

Бътлър е в България за фотосите на кино лентата " Код: Ел Ей ". Тук той снима Тук се влюби и в кучето Шушка – артистът я осинови през ноември и от този момент двамата са неразделни . През последната седмица постоянно театралничат дружно – на още инцидентни и непринудени фотоси с почитатели, из София. А да се снима с българските си фенове е очевидно прелестно и за артиста.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР