Да спрат фанфарите поне за три минути, за това призова

...
Да спрат фанфарите поне за три минути, за това призова
Коментари Харесай

Жаблянов определи Договора с Македония като недоносче

Да спрат фанфарите най-малко за три минути , за това прикани социалистът Валери Жаблянов по време на дебатите за контракта за добросъседство с Македония. Няколко месеца били фанфарите , съгласно него. От заран до вечер възхваляваме нашия национализъм, акцентира аленият народен представител. Жаблянов разясни, че показва не партийно , а персонално мнение.

Става въпрос за един народ с общо съзнание, счита той за българо-македонските връзки. Врагът на единството на българския народ бил македонизмът , сътворен в титова Югославия. Този контракт потвърждавал македонизма.,

 Македонският парламент ратифицира контракта с България
Македонският парламент ратифицира контракта с България

61 депутати в 120-местния македонски парламент гласоподаваха

Този контракт би трябвало да бъде подписан в цялостна тишина , настоя Валери Жаблянов, с цел да не се срамуване от него. Нацията е дух, нацията е съзнание, а не евтина работна ръка по градежите в Западна Европа, по мнението му.

Договорът е недоносче, договорът е измислица, съобщи още той. Движение за права и свободи и патриотите поддържат контракта за добросъседство. Парламентарната група на Българска социалистическа партия също е зад контракта. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов е отчаян, че и през днешния ден отново има разделяне по тематиката . Според него договорът ще е от изгода и за двете страни.

Припомняме, на 17 януари откакто в комисията бе утвърдена ратификацията на контракта за добросъседство с Македония, ръководителят на парламентарната комисия по европейските въпроси и надзор на европейските фондове Кристиан Вигенин съобщи, че единомислещо е решено в дневния ред на парлмента за четвъртък да бъде включена ратификацията на контракта.

 Министрите на България и Македония: Договорът за добросъседство е исторически миг
Министрите на България и Македония: Договорът за добросъседство е исторически миг

Министрите ни организираха срещи с македонските си сътрудници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР