Да споделяте подробности от живота си е крайно нежелателно, защото

...
Да споделяте подробности от живота си е крайно нежелателно, защото
Коментари Харесай

5 неща, които винаги трябва да се пазят в тайна

 5-неща-които-трябва-да-се-пазят-в-тайна

Да споделяте детайлности от живота си е извънредно нежелателно, тъй като от време на време внимаващите уши се трансформират в разговорлива уста. Най-добре пазете персоналната информация за себе си, без да я разкривате на другите без потребност. Така може да избегнете проблеми, които от време на време водят до печални резултати.

Има пет обстановки, когато би трябвало да си сложим катанец на устата:

Вашите най-съкровени мисли

Вашето мнение по даден въпрос би трябвало да касае единствено вас и не би трябвало да го налагате на другите. Ако решите да вземем за пример в компания да обсъдите въпросите, касаещи живота или гибелта, то вашият взор върху тях може да провокират в събеседника изцяло непредсказуема реакция.

Трябва да разберете, че мислите ви са субективни, не отразяват действителното положение на нещата и могат да наподобяват голословни и неубедителни пред другите хора.

Благотворителната ви активност

Протегнатата ръка за помощ или всяко друго проявяване на филантропия оказва голямо въздействие върху по-нататъшното развиване на личността и обществото като цяло. Но те носят доста по-голяма полезност, в случай че не се стремите да чуете в отговор на вашето великодушие думи за признателност.

Опитите да разкажете на света какъв брой доста сте помогнали на някого се считат за фукане, тъй като множеството хора възприемат сходно държание като предпочитание да се изтъкнете. Да бъдете добродетелни значи да помагате на хората, запазвайки анонимност.

Вашите цели

Трябва усърдно да криете проектите си от близките, до момента в който не се появи опция да ги реализирате.

Веднъж щом ги заявите на висок глас, давате опция на другите хора да украсят концепциите ви и да се опитат да ги осъществят, запълвайки всички тези пробойни, които вие може да не сте забелязали. Ако това се случи, ще останете с празни ръце и ще съжалявате, че не сте си държали езика зад зъбите.

Начинът ви на живот

Определени детайлности към вашия съкровен живот, набожност, победи над нездравословните привички и така нататък е най-добре да бъдат защитавани в загадка от близките, в случай че не са ви доста положителни познати. Не бива да споделяте прекарванията си с който ви падне, тъй като от време на време методът ви на живот може да стане причина за разкол, в случай че събеседникът ви не го утвърждава.

Вашите фамилни проблеми

Много е неуместно и неуважително да изваждате мръсното си долни дрехи пред всички. По този начин  вършиме фамилията си обект за подигравки от страна на „ доброжелателите “, а фамилните спорове и кавги рано или късно ще отминат.

Домашните проблеми би трябвало да се вземат решение у дома – единствено там може да намерите поддръжка от тези, които обичате.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР