Да споделят визията си за София като уютно, спокойно и

...
Да споделят визията си за София като уютно, спокойно и
Коментари Харесай

Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС зарадваха хората в златна възраст: Два нови пенсионерски клуба ще отворят в жк “Надежда” 1 и в кв. Требич

Да споделят визията си за София като уютно, умерено и несъмнено място за хората в златна възраст, посетители на пенсионерските клубове в регион “Надежда ” бяха  претендентите на Политическа партия ГЕРБ/СДС за кмет на град София Антон Хекимян и за общински съветници Георги Георгиев, Татяна Георгиева, Стефан Марков и Стойка Кръстева. 

Специален посетител на тържеството бе и актуалният кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

 

Освен доста забавление, тостове и благопожелание за триумф,  гостите приветстваха връчването на " Златна " монета за специфични заслуги  на Елена Киселова, ръководител на клуб " Свобода ". С неспокойствие, тя благодари за 14-годишното  сътрудничество  и поддръжката от страна на регион " Надежда " през това време.

 

“За 16 години създадохме 3 пенсионерски клуба в регион " Надежда ",  в които членуват  над 200 члена.  Благодаря ви, че през днешния ден сте с нас! Използвам опцията да разглася, че сме предвидили  построяването на  още два нови пенсионерски клуба -  в жк Надежда 1 и в кв. Требич, както и главен ремонт на съществуващия клуб  в жк Свобода. ", обърна се към присъстващите Татяна Георгиева, ръководител на непрекъснатата комисия за децата, младежта и спорта в СОС по време на тържеството.

 

“Честит празник, скъпи другари от  регион " Надежда "! Вие сте освен наш образец и  мощна опора, само че и едни от най-позитивните и зареждащи хора, с които поддържаме връзка. Ще продължим да работим в екип, за  да надграждаме постигнатото в обществения бранш. Нека подкрепим претендентът за кмет на София Антон Хекимян и претендентите за общински съветници от  мощната листа на ГЕРБ/СДС в град София. ", сподели още Татяна Георгиева.

 

 

“Вече 14 години се усещам измежду другари, когато гостувам на пенсионерските клубове в  " Надежда ".  Вашата положителна сила дава сили на всички нас - хората, които работим за развиването на град София. В началото на нашето ръководство заложихме стратегия за основаване на  пенсионерски клубове и към този момент имаме над 24 клуба в град София. Вашият кмет инж. Димов заслужава поддръжката ви, тъй като е измежду дейните сътрудници, които развиват   мрежата от клубове на своя територия. Поздравявам инж. Димитър Димов, който е кметът,  направил най-вече за своя  регион. Адмирации и за Татяна Георгиева, която ефективно поддържаше районните кметове, с цел да осъществят своите хрумвания.  Представям ви  Антон Хекимян, който се вписа в нашия екип от първия ден -   със своята  сензитивност към проблемите на хората и вероятните решения за разрешаването им. Надявам се да го подкрепите на 29 октомври, тъй като аз го  поддържам от сърце. ", показа столичният градоначалник Йорданка Фандъкова.

 

 

“Радвам се, че мога  да се запозная  с всеки от вас, с цел да бъда покрай вашите наслади и грижи. Винаги съм бил покрай хората и се  надявам, че ще продължа да помагам  като развъртвам града.  Благодаря за топлите думи на г-жа  Йорданка Фандъкова.  Ще остана да работя за София! ", приветства присъстващите и претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

 

 

" Много се веселя още веднъж да бъда с вас! С сътрудниците, сме радработили нова Програма за подкрепяне на пенсионерските клубове, в която да има опция за финансиране на празници, тържества и  други обществени действия. Имаме " Надежда ", тъй като имаме вас – хората на града. Нашата грижа за вас продължава, тъй като вие сте същинската полезност в нашата работа. ", добави актуалният ръководител на СОС Георги Георгиев.

 

Тържеството продължи с доста танци и забавление, които направиха празникът във връзка Денят на възрастните хора паметен.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР