Да споделиш вечер от седмицата с аверите на по бира-две,

...
Да споделиш вечер от седмицата с аверите на по бира-две,
Коментари Харесай

Защо заради простатата да жертваш излизане на по бира с приятели?

Да споделиш вечер от седмицата с приятелите на по бира-две, гарнирани със занимателни вицове и мемоари от младостта , е обичано и мечтано прекарване за мнозина . Страдащите от увеличена простата обаче избират да откажат излизане вместо да прекарат по-голямата част от времето в... тоалетната. Чести и неотложни позиви, съпроводени от затруднено уриниране и слаба бликам са присъщите уринарни разстройства, породени от простатата. Те изваждат мъжа от естествения му всекидневен темп и фиксират вниманието му. Където и да отиде, той непрекъснато се оглежда за местоположението на тоалетната и нейната натовареност откъм гости. Първите недоволства стартират след 50 и с годините се ускоряват. С времето към тях се прибавят и нощните ставания за уриниране, което изцяло утежнява качеството на живот на мъжа - той елементарно губи централизация и бързо се уморява поради недоспиване.

възвръща естественото всекидневие на мъжа бързо, безкръвно и щадящо. Извършва се благодарение на лазерна система, снабдена с доста фино оптично влакно - то минава през естествените уринарни пътища, доближава до простатата и според от типа на лазерната система отстранява тъканта посредством вапоризация, енуклеация или вапорезекция. Изпаряването (вапоризация) е най-неагресивната техника в лазерната хирургия и по тази причина е желана от експертите на ЛЕЙЗЪР МЕД. За да може да се извърши, е належащо лазерната система да има характерни характерности, базова измежду които е мощността.

е най-мощната и прецизна лазерна система, която надгражда опциите на всички съществуващи и все още няма аналог. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД работят с нея и в четирите филиала в България и Сърбия.

 фотография: Лейзър Мед

Оптималното комбиниране от 200-ватова мощ и единствено 0,2 мм навлизане в тъканта разрешава на хирурга да изпари жлезата по-бързо, без значение от размера й, до самата й капсула. За пациента това значи кратко време под анестезия и качество на резултата, а точно - бистра, мощна и непрекъсваща бликам на урината.

В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01



АКТУАЛНО:



По покана на водещи уролози в Македония урологичният екип на Лейзър Мед осъществя поредна оперативна сесия с Тулиум лазер 200 вата при пациенти с аденом на простатата.

Апаратурата е от най-голям клас и е идентична като индикатори с тази, с която работим в България и Сърбия. Това подсигурява на пациентите оптималната сигурност при осъществяването на интервенцията.

А заради обстоятелството, че експертите ни са с максимален опит в лазерните интервенции на простата - отлични следоперативни резултати.

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:
НОВО БОЛКИ ОТ СХВАЩАНИЯ, ГОНАРТРОЗА, ШИПОВЕ, ТЕНИС/ГОЛФ ЛАКЪТ, КОЛЯНО НА СКАЧАЧ, АХИЛЕС СА САМО ЧАСТ ОТ СЪСТОЯНИЯТА, КОИТО УСПЕШНО съдебна експертиза ПОВЛИЯВАТ САМО СЛЕД ЕДНА ПРОЦЕДУРА С .
Шоково-вълновата терапия в началото е употребена за накъсване на камъни в пикочната система. От началото на 90-те години на предишния век е намерено удобното й влияние при ортопедични мъчителни положения. Технологията е основана на генериране на акустични ударни талази. Те се отличават с висока амплитуда на сила и къса дълготрайност на импулса, т.е популяризират се бързо и без да се задържат. Подават се външно, минават през меките тъкани, доближават костната и хрущялна тъкан като въздействието им е противовъзпалително и обезболяващо. Болката се отстранява НЕЗАБАВНО, с резистентен резултат и липса на затруднения. Без значение от местоположението й и вида - остра или хронична болежка, повърхността или дълбочинна.

 

* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР