Да спиш с 5 жени почти наведнъж или да преминеш

...
Да спиш с 5 жени почти наведнъж или да преминеш
Коментари Харесай

Запознайте се с плейбоя, минал за 36 часа 5 жени, включително майка и дъщеря

Да спиш с 5 дами съвсем едновременно или да преминеш в Ливърпул? Пълно благополучие няма! Ето я историята на Франк Уортингтън, която ХИТ Блиц ви предлага.

 Франк е роден на 23 ноември 1948 година в Халифакс, Англия.  Напуска този свят на 22 март 2021 година.
В средата на 60-те на предишния век постепенно и бавно магнитът за дами стартира да се лепи и в сърцата на почитателите от Хъдърсфийлд. В 171 мача нападателят забива 41 гола. А за забитите в леглото му мацки численост няма. 
Силните му изяви (на терена, несъмнено, не в леглото) са видяни от Бил Шенкли през 1972 година. Легендарният управител на Ливърпул желае Франк на „ Анфийлд “. Още повече, че Уортингтън грее с екипа на тима, в който Шенкли е бил треньор, преди да дебаркира при „ алените “.  Преговорите сред клуб–клуб и играч–клуб са гладки. Нещата вървят към автограф за 150 000 паунда – по никакъв начин значително пари за ония времена (преведено през днешния ден това прави над 1,1 милиона паунда). Грапавостта обаче изпъква при медицинските прегледи. Франк е с високо кръвно.

Тогава х  итрият Бил му прави забавна оферта: „ Виж, какво, пич, устройвам ти отмора на Майорка. Ходил ли си там – на Балеарските острови. Слънце, въздух, море, плаж, мадами. Отиди й изхвърли кръвното заедно с насъбраните страсти и стрес и се върни. Чакам те. После подписваме и от есента ще станеш най-известният нападател в Англия с екипа на най-великия отбор! “.
Бил позволява неточност, тъй като Франк не изхвърля кръвното, страстите и напрежението, а други работи… Нападателят отива за три дни в Майорка, където се разписва цели пет пъти в рамките на… по-малко от две денонощия. Прави го първо вкупом с мис Англия и някаква мнооого талантлива белгийка. Часове по-късно бил по едно и също време с майка и щерка от Швеция. С значимото конкретизиране, че шведките били мащеха и доведена щерка. Доста приказливи и развратно разкрепостени. За похлупак, тъй като не му стигнало, Франки най-после си поканил някаква локална хитруша. След дългия маратон, траял към 36 часа след къси паузи, Уортингтън меко казано бил изцеден. 

Ненавършилият 24 години звяр обаче се прибира признателен от Майорка. Каца непосредствено в Ливърпул, където лекарите и Бил Шенкли се хващат за главата. Кръвното му е още по-високо.

„ Ще падне, ще падне! Утре ще падне “,  безапелационен бил донжуанът. „ Как ще падне, като други неща от тялото ти са непрекъснато вдигнати “, откача Шенкли и прехвърлянето пада. Пардон – пропада. 

Легендарният управител на Ливърпул изпраща цветя до майката на Уортингтън след неуспеха на договорката. „ Нямаше смисъл да се смущавам. Просто си споделих, че това беше тяхната загуба, а не на мен и Ливърпул. Франк изпусна огромния си късмет, който идва един път в живота “, споделя тогава Бил Шенкли.

Уортингтън обаче се оказва прав. Кръвното му спада и той не остава на изсъхнало на терена. Лестър Сити му подава ръка и го притегля в редиците си. Там е от 1972 до 1977 година. Играе 210 мача, отбелязва 72 гола. В същия интервал доближава и до националния отбор на Англия – 8 мача и 2 гола.

А дамите не стопират да влизат и излизат от къщата, която си е купил. Впоследствие играе още за Болтън, Лийдс, Саутхямптън, Съндърланд и още доста тимове, в това число в Съединени американски щати. Толкова са доста, че не може да ги преброи и запомни – цели 24!

По време на пребиваването си в Болтън той постоянно се появява на тренировките облечен като Елвис Пресли. Уортингтън е буен обожател на Краля на рока, чиято гибел през август 1977 година го вади от равновесие.

Фр  анк си купува няколко китари и свири в дома си. Явно почти добре, тъй като го канят да взе участие в тв шоу стратегии с присъединяване на рок групи, в това число и комедийни такива. Къде на смешка, къде съществено, Франк признава, че в случай че би трябвало да побере някъде листата на всичките дами, с които се спал, бележниците няма да му свършат работа. Ще са нужни дебели книги като енциклопедия „ Британика “.

На въпрос от публицист може ли да уточни тимовете, в които е играл, преди малко завършилият с футбола нападател избива рибата: „ Плейбой, Трампс и Сандпайпър “.

Франк сграбчва дамите с дългите си коси, мустаците, необятните си рамене и неописуемата си харизматичност.

Той обаче има и друга уязвимост – алкохол и хазарт. Впоследствие се оказва, че се е сприятелил и с кокаина. Веднъж по този начин се бил надрусал, че едвам не се преобърнал от канара в Испания.

Екстравагантните му разноски, в това число закупуването на „ Форд Мустанг “ и пиенето на шампанско на закуска, го бутат до ръба на банкрута.

Но той в никакъв случай няма да промени нищо. Франк споделя приживе, когато към този момент беше пенсионер: „ Да, бях малко чалнат. Обичах футбола и дамите и нямах желание да се откажа от нито едното. Никога не скърбя. Справих се сносно. Водих разнообразни дами всеки вечер в леглото си.  Понякога се чудех дали са с мен, тъй като съм Франк Уортингтън, футболистът, или тъй като в действителност им харесвах като човек. Но скоро разбрах, че това няма значение ”.

Той също имаше престой и в Южна Африка по време на своята емблематична и необикновена кариера на състезател, която се простира в продължение на четири десетилетия.

Уортингтън беше женен два пъти:първо през 1973 година за Бригита К. Егермалм и след това през 1986 година за Карол, дъщерята на Ноел Дуайър, ирландският вратар.  Бригита го напуща през 1978 година, тъй като Франк няма спирачки. От нея той има наследник и щерка. При Карол към този момент не гони толкоз диво дамите, тъй като е на 38.

 Уортингтън умря през 2021 година на 72 години след продължителна борба с заболяването на Алцхаймер. На игрището той беше наименуван Работника Джордж Бест поради своята футболна виртуозност и инфекциозен темперамент. Както и поради отличните си качества, несъмнено. Защото Франк бе нападател, играещ прелестен за окото футбол. Общо 846 мача, 267 гола. Звучи добре, нали. Даже повече от добре.

За дамите, както към този момент стана дума, данни няма.  Всъщност, неговите дивотии из креватите и заведенията също го подреждат до именития северноирландец.

„ Беше жонгльор, макар че играеше като нападател. Харесвам играта му и изключително оня грабителски усет, който имаше към гола. Отбелязваше откъдето му попадне топката “. 

Това са думи на Гари Линекер. А Гари е международно име във футбола. Велик нападател. Думи, които тежат и украсяват името на Франк Уортингтън. ХИТ БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg