Да спи в кучешко легло, да ака на открито и

...
Да спи в кучешко легло, да ака на открито и
Коментари Харесай

Когато си жена, но искаш и живееш като куче

Да спи в кучешко легло, да ака навън и да бъде наградено с кучешки бисквити за положително държание наподобява като мечта за всяко кученце. Но вместо това Мяу Далин е тази, която щастливо поема безгрижния живот на куче.

" Казвам се Мяу като котка, само че съм куче ", обяснява жената с розова коса от Съединени американски щати на водещите на австралийското радио предаване The Kyle & Jackie O Show. 

Слагайки чифт изкуствени кучешки уши и нашийник, Далин, която назовава себе си " куче момиче " споделя, че се разпознава като куче и изцяло се е потопила в метода на живот на едно такова животно. 

" Имам одеяла и възглавници там ", прибавя Далин за кучешката клетка, в която спи всяка вечер. " Има нещо в това да съм в затворено пространство, не знам дали ме кара да се усещам предпазена от света или ме кара да се усещам като че ли светът е предпазен от мен, само че сигурно се усещам удобно!. "
 Ксилофагия в деяние - дамата, която от 20 години яде тоалетна хартия всеки ден
Жената, която от 20 години яде тоалетна хартия всеки ден

Как и за какво го прави

Далин, която постоянно удостоява своите над 15 000 зрители на Twitch с навиците си, в това число да играе игри на донасяне на топка и да гризе кокали, споделя, че е почнала да прегръща силата на огромното куче в нея, откакто е станала самостоятелен възрастен.

" Чудото, което идва с играта и просто да бъдеш обаян от живота към теб, е нещо красиво ", споделя тя. " Реших, че откакто изкарвам парите си сама и заплащам личния си наем, тогава мога в допълнение да върша всичко, което желая. И желаех да бъда куче! "
 Джес Луис - дамата, която има връзка с 27 години по-възрастен мъж, само че я пази в загадка
Жената, която има връзка с 27 години по-възрастен мъж, само че я пази в загадка

Когато страховете не те отхвърлят от любовта

И тя надалеч не е единственият човек, трансформирал се в куче по лично предпочитание. Японец, който е приел прякора " Доброто момче ", неотдавна похарчи над 15 000 $ за хиперреалистичен костюм на коли, с цел да извърши фантазията си от цялостен живот да стане Ласи.

Над 1000 души, които избират да бъдат приети за най-хубавия другар на индивида, а не за индивида, се събраха на железопътната гара Berlin Potsamer Platz в Германия за среща през септември. Глутницата изкуствени четириноги провокира апели за надзор на животните, защото те обществено виеха и лаеха един различен.

Далин също се радва на компанията на други, които свободно приемат нейното решение да се възприема като куче.  " Имам водачи ", обяснява жената на въпрос дали има гадже. " Те са нещо като треньори на кучета. "

" Хранят ме, водят ме на разходки, упражняваме, което е едно от обичаните ми неща, тъй като получавам лакомства ", споделя тя и прибавя, че закуските й постоянно са пиле, бисквити и сушено месо.
 Сафина Намуквая - дамата, която на 70 години роди близнаци
Жената, която на 70 години роди близнаци

Една забавна история от Уганда

Жената твърди, че включва същинска храна за кучета в диетата си, като споделя, че тя и нейният екип от трима водачи постоянно прибавят костен бульон и други човешки съставки, с цел да подправят иначе не неприятните ястия. И съгласно думите на Дали треньорите й оказват помощ да реализира кучешката фантазия, без да желае нито стотинка.

" Смешно е, че не би трябвало да заплащам на никого, с цел да прекарва време с мен ", споделя косплейърката, добавяйки, че тя няма полови връзки с тях. Вместо това тя просто счита помощниците си за другари, които споделят интереса й към играта с кученца, написа New York Post.
 Историята на дамата, която се разведе единствено два дни след сватбата, поради нелепата смешка на мъжа си
Жената, която се разведе единствено два дни след сватбата, поради смешка на мъжа си

Истински червен байрак или пресилена история

" Кучешката страна в мен е всекидневен метод на живот ", изяснява тя. " Така че откривам, че въобще не се нуждая от това, което вършат хората в спалнята. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР