Да спасяваш животи, а да живееш без пари! В следващите

...
Да спасяваш животи, а да живееш без пари! В следващите
Коментари Харесай

Кои са лекарите, помогнали на пострадалите край Микре?

Да спасяваш животи, а да живееш без пари! В идващите минути ще ви срещнем с лекарите от Ловеч. Хората, които се отзоваха след случая край Микре и цяла нощ се бориха и спасяваха живота на потърпевшите. Това се случи, макар че лекарите чакат заплати с месеци, а последните хонорари, които са взели са за месец август, осведоми Нова телевизия. Д-р Красимир Кипров - от 22 години в системата, доктор в Спешна помощ - Ловеч и един от първите, озовали се на зверската злополука, край Микре.
Мартин Тодоров - водач на кола за спешна помощ повече от 15 години. В деня на случаят не е на работа, само че се оказва в непосредствена непосредственост до злополуката и отива да оказва помощ. Пред очите им са минали десетки произшествия. Видели са какво ли не, само че злополуката край Микре ще остави дълготраен белег в живота и на двамата. А в сериозната обстановка от петък вечер, с изключение на хора, Мартин Тодоров съумява да избави и бедстващо куче - сателит на един от хората в рейса. Кучето-водач е прибрано от близки на един от тежко потърпевшите в случая - Румен Трендафилов. 
Румен Трендафилов към момента е в Ловешката болница. Той претърпя коремна интервенция и сполучливо се възвръща. Заради проявеният професионализъм здравното министерство и лекарския съюз изрекоха своята признателност към лекарите от Спешна помощ и ловешката болница. Не споделиха обаче по кое време ще има пари.

Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР