Да служиш на британската корона е голяма отговорност, но често

...
Да служиш на британската корона е голяма отговорност, но често
Коментари Харесай

Войникът, който припадна в служба на крал Чарлз

Да служиш на английската корона е огромна отговорност, само че постоянно се оказва и задача, която изисква жертви. И не приказваме за кралското семейство, насила да жертва персоналния си живот поради отговорностите си към поданиците си.
 Странното решение на Крал Чарлз за басейна на Бъкингамския замък
Странната смяна, която Чарлз подхваща

Какво може да значи това

А за най-обикновените бойци, които служат на монархията. През уикенда в Лондон се организираха подготовки за Изнасянето на знамената или Trooping the Colour - годишната традиция, с която се отбелязва рождения ден на монарха.

През 2023 година за първи път с церемонията ще бъде почетен крал Чарлз Трети. Повече от 1500 бойци и 300 коне ще вземат участие в парада, който ще се организира на 17 юни. Репетициите обаче не минаха съгласно планувано.

Един боец от ирландската армия, който свиреше на тромбон, припадна от прекомерно високите температури, които бяха регистрирани в английската столица през уикенда. Дори и на земята той се опита да продължи да свири на инструмента си, когато членове на медицинските екипи пристигнаха да го изведат.

Той беше един от няколкото участници в парада, припаднали поради високите температури. Твърде евентуално е фактът, че униформата на ирландската включва голяма шапка от меча кожа, да е съдействал за влошеното му положение на фона на 30-градусовата температура.

A big thank you to every solider who took part in the Colonel’s Review this morning in the heat. Difficult conditions but you all did a really good job. Thank you. W
— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal)
Принц Уилям персонално благодари на него, както и на останалите, присъединили се в подготовките, с обява в Twitter. " Трудни условия, само че всички свършихте страхотна работа ", написа престолонаследникът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР