Да си запазите дължината или да се подстрижете – за

...
Да си запазите дължината или да се подстрижете – за
Коментари Харесай

Как да разберете дали ви отива къса прическа

Да си запазите дължината или да се подстрижете – за мнозина това не е елементарен въпрос. И колкото по-близо е лятото, толкоз по-често девойките сами си задават този въпрос.

Има два трика, които ще оказват помощ при отговора на този безконечен женски въпрос.

Фокус №1. Пуловер с яка и огледало

Застанете пред огледалото, облечете си пуловер с яка, без да издърпвате косата си. Погледнете се: в случай че ви харесва – тогава ще ви отива къса прическа, в случай че не – запазете си дължината.

Ако не можете да решите – направете си фотография и я покажете на приятелките си или попитайте брачна половинка си за мнение.

Внимание! Този трик ще ви помогне да определите дали ви отива боб-каре.

Фокус № 2. Молив и линия

В хоризонтално състояние моливът се слага под брадичката (без да я натискате мощно с молив). Вземете линийка и измерете дистанцията сред молива и края на ухото.

Ако е по-малко от 5,7 см – късата прическа несъмнено ще ви отива, можете умерено да си подстрижете косата. Ако не, тогава дължината на косата е по-добре да се резервира.

Късите прически са доста лесни за оформяне. Но това не е най-важното им преимущество. Важно е това, че късите прически подмладяват зрелите дами, като че ли в действителност „ се махат “ няколко години дружно с подстриганата коса. Но, за жалост, те не са подобаващи за всички.

Във всеки случай не се опасявайте да експериментирате с косата си

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР