Да си вземете домашен любимец е сериозно решение. Важно е

...
Да си вземете домашен любимец е сериозно решение. Важно е
Коментари Харесай

Вашият домашен любимец според зодията

Да си вземете домакински любим е съществено решение. Важно е да знаете от какво има потребност да се усеща удобно във ваше наличие и може ли да му го осигурите. Трябва да вземете поради и “характера ” на животинчето. Ето какво считат астролозите кой е най-подходящият домакински любим за всяка зодия:

ОВЕН - малко кученце
Вие сте най-страстните и смели представители на зодиака. Притежавате тонове сила, която ви оказва помощ непрекъснато да сте в придвижване. Освен това сте доста общителни, обичате да се забавлявате и да сте заобиколени от хора. Едно малко пламенно кученце е идеалната им компания за разходка, придвижване и мотив за другарство.

ТЕЛЕЦ - хамстер
Вие сте земни, спокойни… само че и малко мързеливи. Искате животинче, което е симпатично и занимателно, само че и не изисква изключително грижи от ваша страна. Хамстерът е вашето животно - доста е гальовно със притежателя си, само че и не изисква изключително огромни грижи и разходки.

БЛИЗНАЦИ - папагал
Вие сте доста дейни. Постоянно говорите, планирате, ангажирате се с куп действия и имате потребност тъкмо от подобен домакински любим. Не ви пасват кротки, пасивни и сладки животинчета, които сами ще седят до вас. По-добре си вземете папагал: той е на единствено образован и ученолюбив като вас, само че и чудесна компания в диалозите!

РАК - таралеж
Вие сте малко меланхолични и доста прочувствени, по тази причина домакински любим с прекомерно доста сила не е най-подходящият за вас. Освен това сте доста грижовни, по тази причина най-добре да си вземете малко животинче, което ще се радва на любовта и вниманието ви. Малко сладко таралежче е идеалният избор.

ЛЪВ - бенгалска котка
Вие обичате постоянно да сте в центъра на вниманието и да бъдете оградени с красиви екзотични неща. Едва ли желаете домашният ви любим да е по-различен.Трябва ви нещо атрактивно, което незабавно притегля вниманието. Бенгалската котка е тъкмо за вас: това екзотично и красиво животно ще изпъква тъкмо като вас.

ДЕВА - рибка
Вие сте най-педантичните в зодиака. Искате всичко край вас да е подредено, проведено, по тази причина не може да гледате куче или котка и непрекъснато да чистите след тях. Трябва ви животинче, което не изисква съществени грижи, рибка, да вземем за пример. Рибките са чудесни сътрудници, успокояват и основават чувство за непорочност и естетика.

ВЕЗНИ - заек
Обичате да бъдете заобиколени от красиви, изящни неща, по тази причина желаете животинче, което също притегля вниманието. Освен това, отдавате голямо значение на взаимоотношенията, по тази причина ви би трябвало любим, с който да си играете и да гушкате. Малко сладко зайче е идеалният домакински любим за вас. Те са гальовни, любящи и лесни за развъждане.

СКОРПИОН - змия
Ако има знак в зодиака, който идеално си пасва с влечуго като змия, това е Скорпион. Вие сте тайнствени, прочувствени и известни с тъмната си страна, тъкмо като змията. Харесва ви тяхната мистериозна природа, странната хубост и това че е друга от всичко, което се чака от един домакински любим.

СТРЕЛЕЦ - стар котарак
Вие сте пътешествениците на зодиака. Вечно сте на път и в никакъв случай не знаете по кое време ще се приберете. Затова, в случай че желаете домакински любим, би трябвало да изисква малко грижи и не чак толкоз внимание. Стар котарак ще ви пасне отлично, тъй като се гледа елементарно и въпреки всичко е превъзходен сътрудник.

КОЗИРОГ - морско свинче
Вие сте супер работливи и може да прекарате безпределно дълго време в офиса. Макар да сте прекомерно заети с работата, вие сте и супер търпеливи и способни да отделите доста грижи и обич за домашния си любим. Вземете си едно или две морски свинчета: не са доста взискателни, само че имат потребност от обич и грижи, които може да им дадете.

ВОДОЛЕЙ - птица
Вие сте неповторим и желаете сходен домакински любим. Искате животинче, което е по-скоро интелигентно в сравнение с гальовно, само че и да не изисква прекомерни грижи. Вземете си птица - те са интелигентни, забавни, а и от многочислените типове, все ще намерите подобаваща за вас.

РИБИ - огромно куче
Вие сте прочувствени и доста любящи. Трябва ви домакински любим, който е нежен, само че и който схваща страстите ви. Вземете си огромно куче, което е задоволително дресирано и елементарно за другарство. Така постоянно ще имате правилен другар.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР