Да си възрастен в България може да се окаже проклятие!

...
Да си възрастен в България може да се окаже проклятие!
Коментари Харесай

Снимка на възрастен инвалид потресе България

Да си възрастен в България може да се окаже проклинание! Подобни мисли ни връхлитат от следващата история за мъж от Велико Търново, написа " Глас нюз ".

Човекът е с ампутиран крайник и се придвижва с патерици, само че му се постанова да коленичи! Коленичи, с цел да си почине, коленичи, тъй като няма къде да седне, до момента в който чака рейс. В тази поза е видян и тази заран от търновка. По думите ѝ гледката е най-малкото мъчителна.

Хора, които неведнъж са виждали мъжа, споделят, че той живее наоколо и постоянно си заплаща билетчето за градския превоз. Не проси! 



„ Спирка Беляковско шосе - 6:50 часа. Този човек съвсем всяка делнична заран е на спирката и чака рейс. Това е позата, която заема пробвайки се да почине за миг. Както се вижда, единият му крайник е ампутиран до коляното! Гледката е най-малкото мъчителна.

Въпроса ми е: Защо след ремонта на улицата изчезна пейката от спирката и коя инстанция дава отговор по тази причина тя да бъде върната, тъй като има хора, които същински се нуждаят от нея?!?!, “ написа авторката на обявата.

„ Горкият човечец той живее две улици надолу. Неимоверни старания му костват да стигне до там, “ написа друга жена.



„ Табла поставят, които не работят, а една скамейка с заслон не сложиха, “ възмущават се хората.

„ Имаше скамейка, само че отново от дрогирана Госпожица теглим ние жителите и пътуващи от там!, “ разяснява мъж.

„ За такива заболели като въпросния човечец няма внимание, а има които се преструват и ги обгрижват обществени асистенти, а той няма и къде да поседне, “ написа различен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР