Да си във форма е винаги на мода. А да

...
Да си във форма е винаги на мода. А да
Коментари Харесай

Орландо Блум показа мускули на плажа

Да си във форма е постоянно на мода. А да изваеш красиво тяло (което по никакъв начин не е лесно) е освен бонус към визията, само че и истински магнит за любопитни погледи. Дали с удивление или злоба - няма значение. Ами тъкмо това прави сега Орландо Блум. Очевидно, има и какво да покаже.

Актьорът от " Карибски пирати " показва доста добра физическа форма. Под къса дънкова жилетка той самоуверено разкрива здрави мускули и гърди. Същите привлякоха погледите на присъстващите на фотосите на комедията Wizards!, в която Орландо взе участие.

Кадри от събитието в обществените мрежи пък зарадваха почитателите на звездата. На тях виждаме британеца гол до кръста, разкривайки няколко забавни татуировки, обут с необятен и много смъкнат под талията панталон, с дълга коса на расти, а на краката бежови сандали.



Част от Wizards! очевидно е и половинката на Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън, който също виждаме на фрагментите от снимачната площадка на плаж в Кернс в Австралия. И по всичко проличава, че двамата с Орландо Блум се забавляват.

Историята в Wizards! се върти към двама нещастни притежатели на плажни питейни заведения, изиграни от Пийт Дейвидсън и Франц Роговски. Двамата изпадат в неволя, натъквайки се на откраднати пари, които въобще не е трябвало да пипат.



Сценарист и режисьор е Дейвид Мишод. Зад кино лентата стои продуцентската компания на Брад Пит, Plan B, дружно със See-Saw Films и самостоятелната А24.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР