Да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти.

...
Да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти.
Коментари Харесай

Мира Добрева: Да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти

Да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти. Това показа водещата Мира Добрева. Преди няколко месеца, на 3 септември, тя влезе в болница и бе медикаментозна кома.

“Отдавам случилото се на романа ми, който приключих предходния ден. Пишех го в последните две години. Вътре имаше история, която не е моя, само че аз я претърпях доста мощно, толкоз надълбоко вникнах в болката, с цел да мога да я напиша и претърпя, че аз безусловно се разболях. Една от героините умира, популярност Богу не бях аз ”, споделя водещата.

Това показа водещата Добрева след тежката обстановка, която претърпя при започване на септември, тази година. 

Припомняме, че на 3-ти септември дъщерята на водещата заяви във фейсбук, че майка й е претърпяла интервенция и е в медикаментозна кома, откакто е била на екскурзия до Рилските езера.

Днес съм добре, към този момент съм добре и продължаваме напред, както се споделя в клишето, показа Мира Добрева.

“Да, заобикалям да приказвам по тематиката, тъй като това, което ми се случи, допускам, се е случило и на други хора и премеждието не трябва да става мотив да обикалям телевизионни студиа. Още ме е боязън, още го превъзмогвам ”, показа водещата си пред Българска национална телевизия.

Тя описа, че като е излязла от “Пирогов ” първото нещо, което е видяла, са били дърветата

“Това, което ми се случи е било предопределено от новия ми разказ. Аз самата бях сюрпризирана – да си в кома е нещо, което обръща мирогледа ти, поглеждаш доста във вътрешността в себе си.

“Шегувахме се часове по-рано, от върха на Рилските езера даже се обадих на 104-годишната баба Дора. Много ми се искаше тя преживее гледките през моите очи ”, показа още водещата.

Преди броени дни Добрева разгласява фрагменти от злополучния ден, часове преди да се отзова на косъм на гибелта.

В обявата си Добрева изяснява, че в част от фрагментите на видеото си проличава какъв брой ѝ е било неприятно. Видеото е реалност, защото водещата желала да снима влог, в който демонстрира на почитателите си хубостта на Рилските езера.

Още вести четете в категорията Живот. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР