Да си смешен и забавен, но с обиди и простотии,

...
Да си смешен и забавен, но с обиди и простотии,
Коментари Харесай

Брутален резил: Тя спечели приза "най-проста" участничка в "Ергенът" заради тези думи! (СНИМКИ)

Да си комичен и занимателен, само че с обиди и простотии, не е симптом на разсъдък и разум, в противен случай. И това се потвърди ясно, за следващ път, при тази, която феновете оповестиха и наградиха с наградата " най-проста " участничка в " Ергенът ". Още повече, когато неналичието й на всякаква обща просвета лъсна при следващия опит да унизи и обиди друга.

Може би ще се сетите, че става дума за Габриела Бланко. Габито от Пловдив не стопира да каканиже, не стопира да се гаври с останалите, без да си дава сметка какъв брой зле е тя самата в действителност.

Тя безусловно " закла " всички последната вечер, по време на отстраняването на Мони Зенгинер. Че двете се мразеха, го знаем всички, само че откакто ще имаш претенциите да обиждаш отсрещния на нещо, най-малко научи по какъв начин се споделя това нещо или не използвай думата въобще.

Но това не важи за Габито. Тя самоуверено и гордо се изцепи: " Ура! ТутанкамИОн си потегля, огромен кеф! "... Предполагаме, че в мозъка й се е въртял обликът на Тутанкамон, само че що пък да е длъжна да му знае името... Така де, в 21 век сме, а он живял в нам кой си... отживялост... бъзикат я в нета.

" Тя може да е желала и ТутанкИмИОн да каже, че и една филийка с кимион да си подправи, но на - Габина работа. Леле, тая мацка правилно ли не осъзнава какъв брой е глупава и не се ли срами най-малко малко, най-малко малко да си замълчи ", разясняват в мрежата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР