Да си сърбат попарата. Аз какво да направя за тяхната

...
Да си сърбат попарата. Аз какво да направя за тяхната
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: БСП говорят глупости. Да си сърбат попарата

Да си сърбат попарата. Аз какво да направя за тяхната тъпота, че ще се върне Иван Иванов в КЕВР. Лицемери, питайте ги за какво сме на избори. Този парламент по този начин или другояче си отпътува, Христо Иванов унищожи договарянията.

С тези думи ръководителят на ПГ на „ ИТН ” Тошко Йорданов разяснява пред публицисти в Народното събрание обстановката, откакто депутатите отхвърлиха в дневния ред на Народното събрание да влезе законодателната стратегия, препоръчана от Българска социалистическа партия, а Георги Свиленски разгласи, че в четвъртък третият мандат ще бъде върнат на президента несбъднат, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От думите на Йорданов стана ясно, че Има Такъв Народ са предложили на Българска социалистическа партия два разновидността за решение за Комисията на енергийно и водно контролиране, която от предходната седмица остана без ръководител поради решение на Конституционния съд.

Предложихме им да оторизираме някой от членове на КЕВР краткотрайно до избор на ръководител. Вторият вид е ръководителят на Народно събрание да изпрати писмо до КЕВР, който споделя, че би трябвало да се извърши решението на Конституционния съд, т.е. ръководител би трябвало да е някогашният – Иван Иванов. Такъв е законът. И двата разновидността можеше да случат през днешния ден, те отхвърлиха, а в този момент хвърлят виновността върху нас. Това се случи на Председателски съвет, има запис, съобщи Йорданов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР